Wie mag zich hulpverlener van het jaar 2015 noemen?

Voor de vierde keer organiseert de stichting Hulp voor Hulpverleners de award gala met de verkiezing van 'Hulpverlener van het jaar'. Het is een manier om de (onvoorwaardelijke) inzet en toewijding van hulpverleners te bedanken en hiervoor waardering en erkenning te vragen bij het Nederlandse publiek. De stichting vindt immers dat hulpverleners helden zijn, maar door hulpverleners wordt dit niet altijd zo ervaren.

Iedereen kan gedurende het gehele jaar door hulpverleners, die iets meer doen dan je eigenlijk van een hulpverlener kan verwachten, nomineren voor deze titel. Uit de vele nominaties kiest een jury een winnaar per hulpverleningskolom (ambulance, politie en brandweer). Uiteindelijk kiest de minister van Veiligheid en Justitie een uiteindelijke overal winnaar.

Nomineren kan online via het formulier http://bit.ly/nominatie2015. Op dit moment zijn er natuurlijk al verschillende nominaties binnen, maar nomineren kan nog steeds. Na maandagochtend 6 april zal het niet meer mogelijk worden om nog hulpverleners te nomineren voor de titel van 2015.

In 2012 was het een politieagent die tijdens een reddingsactie zelf gewond raakte. Zowel in 2013 als in 2014 viel de eer aan een centralist brandweer die het hoofd zeer koel hielden tijdens het gesprek met de melder. Allemaal helden die net even wat meer deden dan je eigenlijk van een hulpverlener zou mogen verwachten. De grote vraag blijft echter: wie mag zich hulpverlener van het jaar 2015 gaan noemen?

De award gala 'Hulpverlener van het jaar' zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 5 juni 2015 in partycentrum De Doelen in Enkhuizen.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Bestuurslid: Jacco Scheer
E-mail: jacco.scheer@hulpvoorhulpverleners.nl
Mobiel nummer: 06 - 20 60 9 297
Telefoon: 088 - 112 55 55

Stichting HulpvoorHulpverleners

plaats:
Enkhuizen
website:
http://www.hulpvoorhulpverleners.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234