Geen wilde dieren bij Kerst/Wintercircussen Hillenaar Circus Events

Bij de Kerst/Wintercircussen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag & Maastricht treden geen wilde dieren op. Dat laat producent Hillenaar Circus Events weten in reactie op een artikel in De Telegraaf van vandaag waarin een verbod op wilde dieren bij circussen wordt aangekondigd. Hillenaar Circus Events is de grootste producent van Kerst/Wintercircussen in Nederland en verwacht tijdens de kerstvakantie 180.000 bezoekers. De circussen gaan op 20 december in première.

In de media verschenen op 13 december berichten die een verbod op onder meer leeuwen, tijgers en olifanten aankondigen vanaf medio september volgend jaar. Hillenaar Circus Events is actief op de Nederlandse markt sinds 2009 en voert sinds de oprichting een beleid waarbij geen wilde dieren worden geprogrammeerd, vooruitlopend en anticiperend op regelgeving die op dat moment reeds te verwachten was. De voorstellingen van Wintercircus Utrecht (Jaarbeurs), Wintercircus Amsterdam (Arena Boulevard), Wintercircus Maastricht (MECC) en Groot Kerstcircus Den Haag (Malieveld) zijn geschikt voor de hele familie en bevatten top acts uit alle windstreken. Roofdieren of olifanten zijn daar geen onderdeel van. Wel ziet het publiek paarden in de pistes van een aantal circussen.

Over Hillenaar Circus Events

,,Wij zijn in 2009 begonnen met Wintercircus Utrecht bij de Jaarbeurs. Een productie waarvoor acts uit alle delen van de wereld exclusief naar Nederland komen. Die formule is verder uitgerold naar Amsterdam waar we sinds vorig jaar eveneens een Wintercircus exploiteren aan de Arena Boulevard", vertelt project manager Mike Leegwater. Tijdens de komende kerstvakantie - 20 december t/m 4 januari - breidt de organisatie verder uit met Wintercircussen in Maastricht (MECC) en Den Haag (Malieveld). ,,De consument heeft zin in zorgeloos entertainment voor het hele gezin. Daar spelen wij op in. Bezoekerscijfers stijgen jaarlijks en maken de snelle groei van Hillenaar Circus Events mogelijk. Onze bedrijfsvoering is volledig gericht op de kerstvakantie."

Hillenaar Circus Events B.V.

plaats:
OEGSTGEEST

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234