Unieke kunstkoffers van BN'ers geveild voor het goede doel

Van 5 t/m 12 december laten de drie Rotaryclubs van Maastricht 55 bijzondere kunstkoffers veilen. De veiling vindt plaats via online veilinghuis Catawiki en de opbrengst van de veiling is bestemd voor het Killercellonderzoek van het MUMC in Maastricht dat baanbrekend kan zijn voor mensen met uitgezaaide borst- en beenmergkanker. Tal van kunstenaars en BN-ers, als Marco Borsato, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Daphne Deckers werkten mee aan dit project. De kunstwerken op wielen zijn een perfect kerstkado voor fans en verzamelaars. En tegelijkertijd steunt u ook nog eens de strijd tegen kanker.

In het Maastricht UMC+ wordt gewerkt aan een effectieve geneeswijze voor uitgezaaide kanker dat hoop geeft aan patiënten met borst- of beenmergkanker die nu opgegeven zijn. Drie Maastrichtse Rotaryclubs bedachten het Killercell-kunstkoffer-project om geld in te zamelen voor dit onderzoek. Het resultaat zijn tientallen unieke kunstwerken in koffervorm en koffers van illustrator Stang Gubbels in oplage.

De veiling duurt nog tot vrijdagavond 12 december en is te bekijken via: www.catawiki.nl/killercell

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Catawiki is een wereldwijd online veilinghuis waar kopers en verkopers van bijzondere objecten en collectables op een unieke manier bij elkaar worden gebracht. Sinds 2011 organiseert Catawiki meer dan 80 wekelijkse veilingen in 45 categorieën met een waarde van tientallen miljoenen euro's per jaar. Catawiki heeft ruim dan 250.000 gebruikers en 4 miljoen bezoekers per maand. 52 gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een gevarieerd en hoogwaardig aanbod.

In september 2014 investeerde onder andere de bekende Amerikaanse venture capital onderneming Accel Partners 10 miljoen euro in Catawiki. De investering in Catawiki is de eerste van Accel Partners in een Nederlands bedrijf.

Catawiki.nl

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234