CCV gaat resoluut voor omni-channel met nieuwe overname

CCV gaat resoluut voor omni-channel met nieuwe overname
CCV doet opnieuw strategische overname met software-ontwikkelaar J4S

Arnhem, 27 november 2014 - CCV, specialist op het gebied van betaaloplossingen en webwinkelsoftware, heeft de Belgische software-ontwikkelaar J4S overgenomen. Daarmee zet CCV - na de eerdere overname van webwinkelaanbieder Biedmeer in maart 2014 - opnieuw een belangrijke stap in het realiseren van haar ambitie om omni-channel oplossingen te bieden aan de Europese markt. Waar CCV voornamelijk betaaloplossingen voor fysieke winkels biedt, heeft J4S zich gespecialiseerd in softwareoplossingen voor internetbetalingen en klantkaartsystemen. Door de overname wordt CCV ook een belangrijke Payment Service Provider.

Met de overname van J4S speelt CCV in op het voortdurend veranderende betaalgedrag van de consument. CCV gaat haar klanten een overzichtelijk portaal bieden, waarin niet alleen een webwinkeloplossing en betaaloplossingen een plek krijgen, maar waarmee ook kortingscoupons, cadeaukaarten en loyaltyprogramma's beheerd kunnen worden. Met een dergelijke besturingstool kan de handelaar zijn producten en diensten via verschillende kanalen aanbieden en tegelijkertijd promotie en klantenbinding in die processen integreren. Kortom, de handelaar of retailer heeft in de toekomst één startpunt voor en één overzicht op alle commerciële activiteiten. Zo kan de focus steeds verder verschuiven van het beheren van de (analoge of digitale) winkel naar het verstevigen en verdiepen van de relatie met de klant.

Enny van de Velden, Managing Director van CCV Group, licht toe: "Het winkel- en betaallandschap verandert voortdurend en in hoog tempo. Zo wordt mobiel betalen steeds groter, zoals de recente aankondiging van ApplePay onderstreept. Wij streven er naar de steeds groter wordende complexiteit voor de merchant nog simpeler te maken. Met de overname van J4S heeft CCV de missende schakel in huis gehaald om de online verkoopketen compleet te maken. Daarmee kunnen wij een turn-key oplossing voor een geïntegreerde offline en online klantbenadering aanbieden. De zeer geavanceerde softwarespecialismen van J4S zijn voor CCV bovendien van grote waarde bij de doorontwikkeling van haar producten. Daarmee heeft CCV alle ingrediënten in huis om haar omni-channel ambitie te realiseren."

Joury Gokel, general manager van J4S, vult aan: "Wij zijn enorm verheugd over deze overname. Door ons te koppelen aan een solide partner als CCV creëren we meer mogelijkheden om innovatieve oplossingen te bouwen en nieuwe betaaloplossingen binnen een omni-channel omgeving te ontwikkelen. Onze ambitie is om met onze technische expertise de visie van CCV rondom e- en m-commerce te versterken en in de praktijk te brengen. Zo kunnen wij de offline en online wereld bij elkaar brengen en uiteindelijk de ultieme winkelbeleving voor de consument creëren."

De uitrol van de geïntegreerde offline en online oplossingen vindt plaats in het werkgebied van de gehele CCV Group en beslaat daarmee de Nederlandse, Belgische, Duitse en Zwitserse markt. De eerste nieuwe producten die voortkomen uit de samenwerking tussen CCV en J4S worden eind 2015 verwacht. Toegepaste productontwikkelingen voor huidige klanten van CCV worden al op korte termijn gerealiseerd.

Over CCV Group
"Let's make payment happen"

Sinds 1958 is de CCV Group een Europese speler in elektronische betaaloplossingen, met inmiddels 850 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. In deze landen zijn ruim 500.000 CCV betaalautomaten geïnstalleerd. Daarnaast specialiseert CCV Group zich in transactieverwerking en de ontwikkeling van omni-channel (betaal)oplossingen zoals webwinkelsoftware.

Meer informatie over CCV vindt u op www.ccv.eu

Over J4S
"We keep it simple"

J4S (JForce), een technologiebedrijf met kantoren te Kortrijk en Hasselt, is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve betaaloplossingen. J4S werd in 2004 opgericht als consulting agency, maar door de aanwezige functionele kennis van betaalverkeer werd vanaf 2009 volledig gefocust op de wereld van het online betalen. J4S heeft software-oplossingen om zowel e-commerce als card-present betaalverkeer te verwerken.

Meer informatie over J4S vindt u op www.j4s.be

Geplaatst in:

Voor meer informatie of aanvullend beeldmateriaal neemt u contact op met:

CCV Group
Annemiek van den Eertwegh
T +31 (0)88 228 9826
E communicatie@nl.ccv.eu

CCV Group

plaats:
Arnhem

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234