Jonge kunstenaars en ontwerpers verkopen hun werk in hartje Den Haag

Van 20 november tot en met 20 december 2014 presenteert de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) Pop-up STOOR, een winkel en galerie ineen waar de nieuwste generatie kunstenaars en ontwerpers in aanloop naar de feestdagen haar producten verkoopt. Het steeds wisselende assortiment bestaat uit stijlvolle en betaalbare stukken van ambitieuze jonge makers: van mode- en woonaccessoires tot grafiek en fotografie.

Iedere donderdag onthult een recente prijswinnende alumnus een nieuwe etalage. Zo zal er werk te zien zijn van Bob Eikelboom en Niels Broszat (winnaars Koninklijke Prijs voor Schilderskunst 2014), Nynke Koster (D'sign Award 2014) en Maurice van Es (ING Photography Talent Award Publiekprijs 2014).

Bezoekers van Pop-up STOOR kunnen meedoen aan een loterij. De winnaar wordt op 18 december bekend gemaakt en ontvangt een uniek en persoonlijk exemplaar van de "Rooms of Now" fotoboekenserie van Maurice van Es. Met "Rooms of Now" maakt Van Es een herinneringsdocument van een huis of kamer en toont daarmee de meest obscure en voorheen onzichtbare plekken van een woonhuis.

Events:
20 November Josine Nell, Textile & Fashion
27 November Koos Breen, Graphic Design
4 December Nynke Koster, Interior architecture & Furniture Design
11 December Niels Broszat en Bob Eikelboom, Fine Arts
18 December Maurice van Es, Photography

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over Pop-up STOOR.
https://www.facebook.com/kabk.haag
http://instagram.com/kabkpopup_stoor

Voor meer informatie en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing en Communicatie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag via Wieneke Mulder, PR & Communicatie: 070-3154729.

Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten

plaats:
Den Haag
website:
http://www.kabk.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234