ALD Automotive opent innovatief mobiliteitscentrum

Gisteren opende ALD Automotive, gelijk met haar nieuwe kantoor in Hoofddorp, het Mobility Experience Centre (MEC). Ruim 200 bezoekers waren getuige van de eerste corporate experience in autoleasing. Het is een 360 graden visuele ervaring waar inspiratie, inzicht en innovatie centraal staan. Via o.a. serious gaming en een AV carroussel van 19 schermen biedt het centrum bedrijven op interactieve wijze inzicht in de huidige mobiliteitssituatie en de gevolgen van toekomstige maatregelen.

Met het nieuwe centrum laat de leasemaatschappij zien blijvend na te denken hoe mobiliteit slimmer kan. Carel Bal, directeur van ALD Automotive "Het is noodzaak dat de leasebranche zich aanpast aan de veranderende markt. Daarbij wordt mobiliteit steeds complexer voor bedrijven. Dat vraagt dus om een ander gesprek met klanten. In de Mobility Experience faciliteren we dat gesprek, waarbij we beginnen met ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen. Van daaruit werken we leaseoplossingen op maat uit. Voor de leasebranche is dit een radicaal nieuwe aanpak."

Creatief, klant- en toekomstgericht
Met het experience centre, tot stand gekomen in samenwerking met Tinker (bureau voor belevingscommunicatie) en architectenbureau Ex Interiors, speelt ALD Automotive creatief en klantgericht in op de veranderingen in de markt. Bedrijven kunnen hier vrijblijvend terecht om ideeën op te doen voor duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap en kostenbesparing.

Daan Roosegaarde
De internationaal gevierde kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde gaf zijn visie op de toekomst van mobiliteit. Geïllustreerd met toekomstige landschappen als Smart Highway en het Smog Vrije Park in Beijing: "De toekomst gaat over het koppelen van nieuwe dromen en technieken."

Na deze inkijk in het perspectief van mobiliteit konden bezoekers, met de nieuwe BMW i8 als decor, een virtuele proefrit maken, meer inzage krijgen in innovaties binnen autoleasing en was er de mogelijkheid om het experience centre te ervaren.

Einde persbericht

ALD Automotive
ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 1.000.000 voertuigen en 4.300 werknemers in 37 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd.
ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met:
Lonneke van der Horst
Tel: +31 (0) 20 658 70 00 of 06 54367574
E-mail: Lonneke.VANDERHORST@aldautomotive.com

ALD Automotive

plaats:
Hoofddorp
website:
http://www.aldautomotive.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234