Krasloten en DTT Multimedia lanceren December Kalender game

December Kalender, het meest populaire Kraslot, en game-ontwikkelaar DTT Multimedia lanceren de December Kalender Game, qua game-play vergelijkbaar met Flappy Bird. De gratis game is sinds 6 oktober te verkrijgen in de Apple store en de Google Play Store en beschikbaar voor spelletjesfanaten boven de 18 jaar. Eerder ontwikkelde DTT al games voor ING en Belkin.

Net als in de (fysieke) December Kalender is de hoofdrol in deze December Kalender Game weggelegd voor de pinguïn. Deze vliegt, net als in het populaire Flappy Bird, door een tweedimensionale spelwereld heen om objecten te vangen (kadootjes en snoep) en te ontwijken (kerstbellen). Eén aanraking met een kerstbel betekent dat er opnieuw begonnen moet worden. Hoe meer presentjes de Krasloten-pinguïn verzamelt, hoe hoger de score die tegenstanders moeten verbeteren. Er zijn geen geldprijzen te winnen met deze game.
De December Kalender Game is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Het spel is ook gratis te spelen via de browser van je pc, laptop, tablet of mobiele telefoon.

December Kalender
December Kalender, onderdeel van Krasloten, heeft net als bij een adventskalender 31 trekvakjes, die allemaal open gekrast moeten worden. Het Kraslot heeft een winkans van 1 op 2 en hoofdprijzen van maar liefst 100.000 euro netto. De December Kalender kost 5 euro en is onder andere verkrijgbaar bij de tabak- en gemakswinkel, boekhandel, supermarkt en benzinestation. www.krasloten.nl

Over Krasloten
Krasloten is onderdeel van De Lotto. De Lotto is 53 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. Zo'n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al 1,4 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De Lotto, Minke Booij, Corporate Communicatie, telefoon: 06 13395161, e-mail: booij@delotto.nl

Download persafbeeldingen hier:
http://decembergame.krasloten.nl/pers/Krasloten.zip

Download the December Kalender Game hier:
www.krasloten.nl/game

De Lotto

plaats:
Rijswijk

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234