Omzet van Grondontwikkeling Nederland stijgt met ruim een derde

Grondontwikkeling Nederland ziet in het derde kwartaal de omzet met 36 procent stijgen ten opzichte van het vorige kwartaal. Het bedrijf ervaart dat investeerders steeds vaker overstappen van traditioneel beleggen in aandelen naar het investeren in grond. "Het is een logisch gevolg", laat directeur Shandar Kooij weten. "De huizenmarkt trekt aan en er wordt steeds meer ontwikkeld op de woningmarkt. We zien de economie aantrekken, waardoor men weer wil investeren."

Grondontwikkeling Nederland verwacht dat de stijgende omzet aanhoudt, mede doordat de volgende fase in verkoopproject de Scheg in Amstelveen aanstaande is. De wethouder en het consortium van grote ontwikkelpartijen Bouwfonds Ontwikkeling, Roosdom Tijhuis en Syntrus Achmea, zijn overeengekomen de intentie te hebben om achthonderd woningen te bouwen.

Grondontwikkeling Nederland biedt particulieren de kans om via GrondPlan(r) in grond te investeren. De Scheg in Amstelveen is agrarische grond die aan de vooravond staat van een bestemmingswijziging, omdat hier plannen zijn voor een duurzame woonwijk. Investeerders zullen hun inzet zien stijgen wanneer deze wijziging wordt doorgevoerd.

Dat het bedrijf vertrouwen heeft in de toekomst toont ook de nieuwe campagne bij RTL Z aan. Kooij legt uit: "We geloven dat we verder gaan groeien en nemen daarom deze stap. De zichtbaarheid van Grondontwikkeling Nederland wordt hierdoor nog meer vergroot."

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sherena Rostam, Marketing & Communicatie Grondontwikkeling Nederland. Telefoon: 072-7501785 en e-mail: s.rostam@grondontwikkelingnederland.nl.

Informatie over Grondontwikkeling Nederland is ook te vinden op www.grondontwikkelingnederland.nl.

Grondontwikkeling Nederland B.V.

plaats:
Alkmaar
website:
http://www.grondontwikkelingnederland.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234