Nieuwe zachte contactlens met Hyaluronan biedt beter draagcomfort

Contactlensfabrikant Procornea brengt op 7 september een lens op de markt waaraan Hyaluronan is toegevoegd. Door de toevoeging van Hyaluronan in het lensmateriaal krijgt de lens een gladder oppervlak, minder aanslag en een goede bevochtiging van het oog.

Droge ogen is een veel gehoorde klacht van lensdragers. Procornea is gespecialiseerd in het ontwikkelen van lenzen die scherp beeld bieden met een hoog comfort. Deze lens is geschikt voor alle dragers van zachte maandlenzen. Zowel voor nieuwe lensdragers als voor lensdragers met klachten over droge ogen. De lens komt onder de merknaam BYO Comfort op de Nederlandse en Belgische markt.

De lenzen zijn direct bij lancering ook beschikbaar in een multifocale variant, de BYO Comfort Zoom. Met de campagne "Comforts of life", die op 7 september 2014 van start gaat, lanceert Procornea BYO Comfort in Nederland en België.

Verkrijgbaarheid via contactlensspecialisten
Procornea vindt het van belang dat aanmetingen en halfjaarlijkse controles op een professionele manier worden uitgevoerd. Daarom is BYO Comfort uitsluitend verkrijgbaar via gekwalificeerde contactlensspecialisten en optometristen. Via BYO.nl zijn contactlensspecialisten in de directe omgeving vlot te vinden.

Campagne "Comforts of life"
Procornea lanceert BYO Comfort met de campagne "Comforts of life". Via zes verschillende uitingen - Happy, Relax, Family, Enjoy, Together en Love - wordt het gevoel van ultiem genieten ("comfort") gevisualiseerd. Deze uitingen verschijnen zowel instore als online bij de contactlensspecialist in de buurt.

Actie: Win één van de tien "Comfort" Waardecheques
Bij elke set BYO Comfort lenzen wordt een promotiekaart toegevoegd, waarin lensdragers worden geattendeerd op de speciale "Comfort" Waardecheque actie. Tot 31 december 2014 maken zij kans op één van de tien "Comfort" Waardecheques t.w.v. Euro 25,- door hun "Comforts of life" te delen op Facebook byocomfort.

Noot voor de redactie:

Voor informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Joris Kok, Marketing en Communicatie Adviseur bij Procornea Nederland B.V. via tel: 0313 - 677 677 of jkok@procornea.nl. Dit persbericht staat ook op www.procornea.nl/nieuws.


Profiel Procornea Nederland B.V.
Procornea is een onafhankelijke Nederlandse producent en leverancier van vormstabiele en zachte contactlenzen en contactlensvloeistoffen.
Levering van lenzen en onderhoudsproducten vindt uitsluitend plaats aan gekwalificeerde optometristen en contactlensspecialisten.

Procornea Nederland B.V.

plaats:
Eerbeek

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234