Philips onderzocht: Nederlanders feesten het liefste gewoon in de tuin

EINDHOVEN - Met de nieuwe draagbare Bluetooth speakers van Philips kun je er overal een feestje van maken. Dus was Philips benieuwd naar wat Nederlanders dan de leukste feestjes vinden. Maar Nederlanders blijken niet zo veeleisend te zijn; Leuke mensen, lekker weer en goede muziek zijn de belangrijkste ingrediënten voor de perfecte zomeravond. Met ruim 81% kiest de meerderheid voor een tuinfeestje, bij voorkeur spontaan georganiseerd.

Ook qua eten en drinken hebben Nederlanders geen decadente wensen. Het liefste drinken we rosé of prosecco en qua hapjes kiezen we tapas of 'gewoon' borrelnootjes. We zijn nog wel een beetje ouderwets want zo'n 30% 'draait' muziek thuis tijdens een feestje nog vanaf de CD speler, gevolgd door de laptop. Bijna 95% geeft aan wel muziek te luisteren via de smartphone, tablet of laptop en zelfs 58% speelt graag zelf voor DJ. Dat kan dus gemakkelijker.

Wie niet groot is...
De nieuwe Philips Bluetooth speakers zijn compact maar krachtig en gemaakt om mensen de vrijheid te geven muziek te luisteren waar en wanneer ze willen. De Philips BT2500 van 10x10cm en de BT3500 van10x20cm hebben een extra lange batterijduur en zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

Waar komt de term Bluetooth vandaan?
Tijdens de ontwikkeling was 'Bluetooth' de oorspronkelijke werknaam van het project en verwijst naar de Vikingenkoning Harald Blauwtand, die het christendom in Scandinavië introduceerde. Bij gebrek aan beter is de werknaam ook de officiële naam van de technologie geworden.

Voor meer informatie, beeldmateriaal of samples kunt u contact opnemen met Barbara Willems van PR Matters via barbara@prmatters.nl of 06 - 4480 2699.

Philips

plaats:
Eindhoven

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234