Arnon Grunberg veilt zichzelf

Veiling ter gelegenheid van 20 jaar 'Blauwe maandagen'

Arnon Grunberg is één van de meest bekroonde Nederlandse schrijvers van dit moment. Het is precies 20 jaar geleden dat zijn debuutroman 'Blauwe maandagen' verscheen. Het boek werd een internationaal succes en in Nederland bekroond met onder andere de Anton Wachterprijs voor het beste debuut. Ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van Blauwe maandagen organiseert veilinghuis Catawiki (www.catawiki.nl) een Arnon Grunberg veiling. Bijzonder is dat Grunberg als gastveilingmeester optreedt en ook zelf stukken voor deze veiling heeft ingebracht. Bovendien kan er naast op eerste drukken, gesigneerde boeken en bibliofiele uitgaven ook op Grunberg zelf worden geboden.

Bied mee op Arnon Grunberg
Speciaal voor deze veiling stelt Arnon Grunberg zichzelf ter beschikking. De hoogste bieder mag samen met Grunberg in Amsterdam op excursie langs de plekken die hij in het boek 'Blauwe Maandagen' heeft beschreven. Grunberg zal voor deze dag overkomen vanuit zijn woonplaats New York. Er wordt op dit moment al 650 euro geboden op deze meet en greet met Grunberg.

Schoenen
Grunberg heeft voor de veiling ook nog een paar door hem gedragen schoenen beschikbaar gesteld. Een unieke kans voor mensen die echt eens in de schoenen van hun favoriete schrijver willen staan.

Topstukken van de veiling zijn onder meer de bibliofiele uitgave 'Simon Carmiggelt en mijn moeder' waarvan slechts 20 exemplaren verschenen, de luxe uitgave 'Onze paus' en een door Grunberg gemaakt schilderij.

De Arnon Grunberg veiling eindigt woensdagavond 23 juli vanaf 20.00 uur.
De veiling is te bekijken op www.catawiki.nl/grunberg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
tel: +31 (0)6-55847934

Over Catawiki
Met bijna 200.000 gebruikers en meer dan 2,5 miljoen bezoekers per maand is Catawiki 's werelds grootste catalogus en veilinghuis voor verzamelaars. Wekelijks houdt Catawiki online veilingen van zeldzame verzamelobjecten zoals stripboeken, postzegels, munten, wijn, oldtimers, boeken, platen en kunst.

In juli 2010 stapten de investeerders Peak Capital en de NOM (Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij) in Catawiki. In november 2010 won Catawiki de publieksprijs van de Accenture Innovation Awards. Catawiki was eind vorig jaar één van de grote winnaars tijdens de verkiezing voor Website van het Jaar.

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234