B&B Carpe Diem in Brabant is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014

Bed & Breakfast Carpe Diem in het Noord-Brabantse dorp Oirschot is dinsdag uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014. Het bed & breakfast behaalde de hoogste score in de categorie van 5 tulpen, de topklasse van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De award wordt ieder jaar uitgereikt door Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl.

B&B Carpe Diem biedt gasten veel ruimte en luxe faciliteiten zoals een bubbelbad en een roomservice-ontbijt met producten uit eigen moestuin. Het bed & breakfast is mooi gelegen in het buitengebied van Oirschot. Gasten komen er niets tekort, zoals blijkt uit controle door een mystery guest en vele enthousiaste reviews op Bedandbreakfast.nl. B&B Carpe Diem wordt door meer dan honderd gasten beoordeeld met een gemiddelde score van 9,2. "Deze uitmuntende beoordeling bewijst dat eigenaresse Netty Rook aan gastvrijheid en service niets te wensen over laat. Vooral de goede bedden, het royale ontbijt en de persoonlijke aandacht worden geprezen. Gasten worden er echt in de watten gelegd en dat is waar het in deze verkiezing om draait. Een verdiende winnaar!", aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Op de tweede plaats in de topklasse van 5 tulpen staat Bed & Breakfast Aan de Aelder Esch in het Drentse dorp Aalden. Dit bed & breakfast biedt gasten een ruime suite met overdekt terras en tweepersoons jacuzzi. De derde plaats is voor B&B Life is Good in de Brabantse gemeente Heeswijk-Dinther. Gasten overnachten hier in een eikenhouten huis met dakterras, privé-fitnessruimte en een eigen sauna. Ook onder de bed & breakfasts met 1 tot 4 kwaliteitstulpen zijn dinsdag de beste B&B's van 2014 verkozen. Dit zijn alle winnaars:

Vijf tulpen
1: B&B Carpe Diem in Oirschot, Noord-Brabant
2: B&B Aan de Aelder Esch in Aalden, Drenthe
3: B&B Life is Good in Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

Vier tulpen
1: B&B de Paasloërhof in Paasloo, Overijssel
2: B&B Van Elewout in Bergen op Zoom, Noord-Brabant
3: B&B De Wroeter in Epe, Gelderland

Drie tulpen
1: B&B De Boksloot in Ravenswoud, Friesland
2: Hoeve Sophia in Schiedam, Zuid-Holland
3: B&B De Lochterhof in Berg en Terblijt, Limburg

Twee tulpen
1: B&B Hotel California in Wichmond, Gelderland
2: B&B Ezelgasterij Aan de Maasheggen in Vierlingsbeek, Noord-Brabant
3: B&B De Tuinkamer in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

Een tulp
1: B&B De Vlinder in Nijmegen, Gelderland
2: B&B Motorschip Elisabeth in Leeuwarden, Friesland
3: B&B Huize Sonja in Hollum, Friesland

Over de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De verkiezing van 'Beste Bed & Breakfast van Nederland' is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze organisatie ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Aangesloten B&B's worden geclassificeerd op basis van meetbare normen zoals faciliteiten, veiligheid en hygiëne. Na controle door een mystery guest worden de accommodaties ingedeeld in kwaliteitsklassen van 1 tot 5 tulpen. Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht, neem contact op met:
Stichting Bed & Breakfast Nederland: telefoon 06-22785987, e-mail: info@bedandbreakfastclassificatie.nl. Foto's van Bed & Breakfast Carpe Diem, B&B Aan de Aelder Esch en B&B Life is Good staan op www.bedandbreakfast.nl/press/2014/06/17. Ook vindt u hier een volledige lijst met contactgegevens van alle winnaars.

Stichting Bed & Breakfast Nederland

plaats:
Oirschot

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234