Armin van Buuren en Philips lanceren professionele DJ koptelefoon

Miami, USA - De internationale DJ legende Armin van Buuren lanceert samen met Philips de A5-PRO DJ koptelefoon voor professionals tijdens de Winter Music Conference in Miami. De visie en ervaring van Armin van Buuren zorgen ervoor dat de A5-PRO DJ koptelefoon voldoet aan alle eisen van een professionele DJ.

'Philips geloofde in mijn ideeën over een goede koptelefoon en ik geloof in de ideeën die Philips over geluid heeft,' vertelt Armin van Buuren tijdens de lancering in Miami. 'Ik wilde een koptelefoon ontwikkelen met eenvoudig te verwisselen onderdelen voor in de studio, tijdens een optreden en onderweg. Comfort, top geluid en duurzame kwaliteit stonden voorop. Als professional wil je daar geen concessies in doen.'

Ultieme mix
Armin en Philips werkten het afgelopen jaar nauw samen aan de ontwikkeling van deze DJ koptelefoon. Om voorop te blijven te lopen op het gebied van audio mixte Philip haar technische kennis met de inzichten van één van werelds grootste DJ's. Het resultaat is de Philips A5-PRO DJ koptelefoon. De robuuste aluminium afwerking zorgt ervoor dat deze DJ koptelefoon inklapbaar maar toch comfortabel en duurzaam is. De ultieme accurate en heldere bronweergave is ontworpen voor professionele audio monitoring en mixen 'on the road'.

Tim Homewood, Creative Director bij Philips, voegt hier aan toe: "Ik heb vanaf de eerste schetsen samen met Armin gewerkt. Het is niet zo dat we alleen zijn naam aan een product wilden koppelen. Zijn ervaring en kritische blik, daar gaat het ons om.'

Optimale isolatie
De Philips A5-PRO DJ koptelefoon biedt een optimale geluidisolatie die ideaal is voor een optreden in een groot publiek. De eenvoudig verwisselbare oorkussens zijn comfortabel en verkrijgbaar in drie formaten; een klein formaat voor onderweg, een medium oorkussen voor in de studio en een extra grote voor tijdens optredens. Het draai-en-klik mechanisme is te vergelijken met die van een cameralens. De vouwbare aluminium Philips A5-PRO DJ koptelefoon is dus eenvoudig aan te passen voor de beste geluidsisolatie.

De Philips A5-PRO DJ koptelefoon biedt hoogwaardig lage frequentie geluiden dankzij de 50mm high-definition neodymium drivers. Verder is hij geschikt voor een professioneel DJ mengpaneel omdat de headphone 3500mW high power aan kan. Bronweergave en geluidshelderheid zijn maximaal, wat het experts mogelijk maakt echt te luisteren en het geluid te voelen.

De strategische samenwerking tussen Philips en Armin is een ultieme mix van technische kennis, jarenlange ervaring en passie voor muziek. Al eerder lanceerde Philips samen met Armin het M1X-DJ geluidsysteem waarmee DJ's in de dop hun eigen muziek kunnen mixen en afspelen.

De Philips A5-PRO DJ koptelefoon is verkrijgbaar vanaf april en heeft een verkoopadviesprijs van Euro 299,99.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
PR Matters
Barbara Willems
barbara@prmatters.nl
024- 3003 441
06 - 4480 2699

Philips

plaats:
Miami

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234