Introductie Ckaart: Kunst en cultuur met korting

Vandaag is een nieuwe kaart geïntroduceerd met kortingen op kunst en cultuur. De Cultuurkortingenkaart, kortweg Ckaart, biedt de houders kortingen op culturele activiteiten, musea, toneelvoorstellingen, muziekuitvoeringen, enzovoorts. Plus op tijdschriften, boeken, beeldende kunst en meer.

De Ckaart is niet persoonlijk. De kaart kan dan ook door anderen gebruikt worden als zij van de voordelen van de kaart willen genieten. Dat onderscheidt de Ckaart van andere kortingkaarten. Ook is de Ckaart goedkoper dan andere cultuurkaarten.

De kaart begint met zelf korting te geven. Dit jaar kost de Ckaart Euro 9,90 in plaats van Euro 14,90. Daarmee verdient de Ckaart zich al met enkele keren gebruik terug.

Aanbiedingen op website en per mail.
Alle aanbiedingen staan op www.Ckaart.nl. Daarnaast krijgen houders van de Ckaart elke twee weken minimaal twee nieuwe aanbiedingen in hun e-mail postbus. De Ckaart start met circa 25 kortingen op allerlei culturele activiteiten, waaronder drie stedelijke musea, een kunstboek, een kunsttijdschrift, een kunstmenu, opera en kunstcursussen.

Bedrijven kunnen de Ckaart aan hun medewerkers geven en cadeau doen als relatiegeschenk. Omdat de Ckaart een breed aanbod heeft met voortdurend nieuwe kortingen, is er altijd wel voor elk wat wils.

De Ckaart biedt een gevarieerd aanbod aan culturele activiteiten en kent geen leeftijdsbeperking. Daarmee vult de Ckaart het gat tussen de Museumkaart en de CJP pas.

Veel belangstelling
In de aanloop naar de introductie hebben duizenden cultuurliefhebbers zich al aangemeld voor de nieuwsbrief. De uitgevende instanties verwachten dat eind dit jaar zo'n 300.000 Nederlanders de Ckaart zullen hebben.

De Ckaart wordt uitgegeven door Stichting Kunstweek samen met het Nationaal Cultuurplatform, onderdeel van het Nationaal Kunstplatform B.V.
Meer informatie: David Polak, tel. 0162 521 500, e-mail d.polak@kunstweek.nl.
Beeldmateriaal: www.Ckaart.nl button 'Pers'.

Stichting Kunstweek

plaats:
Raamsdonksveer
website:
http://www.kunstweek.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234