100% Pure Energie als groentje nu al verkozen tot nr.1 van Nederland

Uit recent onderzoek naar de duurzaamheid van stroomleveranciers komt 100% Pure Energie als meest groene en duurzame stroomleverancier van Nederland naar voren. "Een prachtig resultaat, waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn", aldus ondernemer Alfons Wispels. "Dat we zijn uitgeroepen tot duurzaamste stroomleverancier zien we als een enorme waardering voor ons werk en onze unieke producten. Ook Windunie feliciteren wij van harte met hun gedeelde eerste plaats."

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 29 energiebedrijven en is een initiatief van Consumentenbond, Greenpeace, Stichting Natuur & Milieu, Wereld Natuurfonds, WISE, HIVOS en Vereniging Eigen Huis. Het onderzoek werd dit jaar voor het eerst gehouden en maakt duidelijk bij welke bedrijven je voortaan terecht kunt voor écht duurzame groene stroom.

Samen voor duurzaam
Hoewel 100% Pure Energie als energieleverancier een groentje in de markt is, is moederbedrijf Raedthuys al bijna 20 jaar actief op het gebied van duurzame energie. "We geloven dat duurzame energie uit Nederland de toekomst heeft. Samen kunnen we bouwen aan een echt duurzame samenleving. Deze uitslag is voor ons een geweldige aanmoediging!"

Op nr.1: daar krijg je energie van!
De mooie prestatie wordt door 100% Pure Energie gevierd met een speciale actie. "De eerste 100 nieuwe klanten krijgen een 'Weekendje Natuur' cadeau. Dat is puur genieten en je krijgt er nog energie van ook!". Ga voor meer informatie naar www.pure-energie.nl.

Over 100% Pure Energie
100% Pure Energie is het groene merk van Raedthuys en leverancier van écht groene energie uit Nederland. "Dat de energie uitsluitend in onze eigen wind- en zonneparken in Nederland wordt opgewekt maakt ons uniek. Zo kunnen we onze klanten altijd vertellen waar de groene stroom vandaan komt."

Geplaatst in:

Over Raedthuys
Raedthuys begon in 1995 met de realisatie van windenergie projecten op Nederlandse bodem. Inmiddels is het uitgegroeid tot een keten van ondernemingen die de kracht van alle specialismen bundelt: van ontwikkeling, financiering, verzekering, bouw en beheer van duurzame energieprojecten tot de levering van duurzame energie onder de naam 100% Pure Energie.

Voor nadere informatie over de Raedthuys Groep en 100% Pure Energie:

Afdeling Marketing & Communicatie
Marianne Kok
Postadres: postbus 3141, 7500 DC, Enschede
Telefoon: 053 - 434 12 00
E-mail: m.kok@raedthuys.nl

www.raedthuys.nl
www.pure-energie.nl

Het onderzoek is uitgevoerd door PrizeWize. De onderzoeksresultaten worden gepubliceerd op de website www.prizewize.nl.

Raedthuys Groep

plaats:
Enschede
website:
http://www.raedthuys.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234