Tijdelijk Twee Woningen en DAS bieden tijdelijke verhuurder zekerheid

Veel mensen die een nieuwe woning hebben gekocht, lukt het niet hun oude woning snel te verkopen. Daardoor hebben ze dubbele woonlasten, die vaak niet lang opgebracht kunnen worden. Het tijdelijk verhuren van de oude woning is dan een oplossing en voorkomt financiële problemen. Maar aan verhuur zijn specifieke risico's verbonden. Tijdelijk Twee woning vult haar zekerheidspakket in samenwerking met DAS aan met een speciale rechtsbijstandverzekering voor deze groep huizenbezitters.

'Huurders die de huur niet betalen, schade aan de woning veroorzaken, de gehuurde woning als wietplantage benutten: het zijn allemaal voorbeelden die geregeld voorkomen en die voor de nodige conflicten zorgen', aldus Geert van Eijk van juridische en financiële dienstverlener DAS. 'Ook gelden er bepaalde eisen aan het verhuren van je woning. Deze groep huizenbezitters willen wij graag bijstaan met onze financiële en juridische kennis.'

Samenwerking met Tijdelijk Twee Woningen
DAS werkt voor deze dienstverlening samen met TTW (Tijdelijk Twee Woningen). TTW helpt huizenbezitters om de periode van dubbele woonlasten veilig te overbruggen. DAS biedt via de site van TTW de verzekering aan de huiseigenaren, die via TTW hun woning verhuren. De verzekering biedt dekking voor geschillen die specifiek voorkomen rondom de verhuur van een tweede woning. Niet alleen is er juridische bijstand, maar er is ook bijstand bij incasso, als de huurder niet (tijdig) betaalt.

Geplaatst in:

Over DAS
DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2012 in Nederland ruim 106.500 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2012 bijna 800.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.
In Nederland heeft DAS ruim 2.100 medewerkers in dienst, onder wie 630 juridische specialisten en 450 incassospecialisten. DAS heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Kijk ook op www.das.nl

Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op das.nl.
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie
Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.denboef@das.nl / mobiel: 06 53867888

Over TTW
Tijdelijk Twee Woningen is gevestigd in Eindhoven en helpt landelijk huizenbezitters met dubbele hypotheeklasten om hun woning tijdelijk te verhuren op grond van de Leegstandwet. Tijdelijk Twee Woningen neemt daarbij alle zaken rond de tijdelijke verhuur van de woning uit handen. Sinds de oprichting in 2009 heeft Tijdelijk Twee Woningen honderden klanten bijgestaan om een moeilijke periode te overbruggen. Kijk ook op www.tijdelijktweewoningen.nl.

Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op tijdelijktweewoningen.nl.
Telefoon: 040 - 78 77 380 / e-mail: info@tijdelijktweewoningen.nl

DAS

plaats:
Amsterdam
website:
www.das.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234