Hisense start met smartphones in Nederland

Eindhoven, 8 januari 2018 - Vanaf januari 2018 zijn de smartphones van het Chinese merk Hisense verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Met 69.000 werknemers en een omzet van ruim 15 miljard euro in 2016 behoort Hisense tot een van de grootste elektronica- en witgoedfabrikanten ter wereld. Hisense wordt in Nederland vertegenwoordigd door Quantis Electronics.

Sinds juni 2017 is het Hisense officieel verkrijgbaar in Nederland. Na de start met koel-vriescombinaties wordt het assortiment nu uitgebreid met twee smartphones: de Hisense C30 ROCK en Hisense C30 ROCK Lite. Beide smartphones combineren de nieuwste technologie met een opvallend design.

‘Bij Hisense staan de gebruikers centraal. Het meest voorkomende mankement aan een telefoon is schade aan het scherm’ aldus Marc Maters, CEO van Quantis Electronics. ‘Vandaar dat beide smartphones schokbestendig en water- /stofbestendig zijn. Gemaakt voor intensief, dagelijks gebruik.’

De uitbreiding van het assortiment met smartphones is de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het merk Hisense op de Nederlandse markt. Hisense staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat geldt ook voor de smartphones die in het midden-laagsegment worden gepositioneerd. 

Hisense C30 ROCK
De Hisense C30 ROCK is schokbestendig (IK04); dankzij het 5,2” HD-scherm van Corning Gorilla Glass 4 en het stevige aluminium behuizing met rubberen randen kan de smartphone tegen een stootje. Daarnaast is hij IP68 gecertificeerd waardoor je hem 30 min. lang tot 1,5 meter onderwater kunt gebruiken en is hij stofdicht. Ondanks dat heeft deze robuuste telefoon een elegante uitstraling. 

Door het Android 7.0 Nougat besturingssysteem in combinatie met een krachtige Octa-core processor en 3GB RAM-geheugen kun je al je favoriete apps en games lekker snel en probleemloos gebruiken. Het 32GB geheugen (uitbreidbaar tot 128GB) zorgt voor voldoende opslagruimte voor je foto’s en video’s. De 16MP Q-shot camera met LED flash op de achterzijde en 5MP camera op de voorzijde zorgen ervoor dat je al je dierbare momenten kunt vastleggen. 

Daarnaast beschikt de ROCK over een lange accuduur en is dual SIM zodat je hem zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

Hisense C30 ROCK Lite
De C30 ROCK Lite is het kleurige ‘zusje’ van de C30 ROCK. Omdat het leven wel een beetje kleur kan gebruiken is de C30 ROCK Lite leverbaar met subtiel gekleurde randjes (rood, groen of blauw). Ook deze telefoon kan, dankzij het Corning Gorilla Glass 4 en het stevige aluminium behuizing met rubberen randen, tegen een stootje. Daarnaast is hij IP67 gecertificeerd zodat hij 30 min. lang tot 1 meter onderwater gebruikt kan worden. Uiteraard is ook de ROCK Lite stofbestendig. 

De C30 ROCK Lite combineert het Android 7.0 Nougat besturingssysteem met een Quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Met 16MB intern geheugen (uit te breiden tot 128GB) heb je genoeg ruimte voor je foto’s en video’s. De C30 ROCK Lite beschikt over een 8MP camera op de achterzijde en een 5MP camera op de voorzijde waardoor je haarscherpe foto’s in HD-kwaliteit kunt maken. Ook de ROCK Lite heeft een lange accuduur en is dual SIM.

Marketingactiviteiten Hisense
Om de naamsbekendheid te vergroten heeft Hisense een aantal opvallende sponsorcontracten afgesloten. Zo was Hisense de eerste Chinese sponsor van de UEFA tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk 2016. Afgelopen jaar sponsorde het merk het EK Damesvoetbal, dat in juli en augustus in Nederland plaatsvond. Daarnaast is Hisense officieel sponsor van het WK voetbal 2018 in Rusland. 

Over Quantis Electronics B.V.
Quantis Electronics B.V. is opgericht in 2011 en heeft haar hoofdkantoor in Eindhoven. Als importeur van digitale TV/OTT set-top boxen van het merk Humax, Quantis CI+ TV modules (Neotion) en DAB+ radio’s & Streaming audio (Tiny Audio en Pinell), richt het bedrijf zich op de continue verbetering van het gebruik en gemak van consumentenelektronica. Sinds juni 2017 is het assortiment van Quantis Electronics uitgebreid met Hisense witgoed, waar in januari 2018 de Hisense smartphones aan zijn toegevoegd. In een later stadium wordt het assortiment uitgebreid met Hisense TV’s. Naast de ontwikkeling, certificering, marketing en verkoop, verzorgt Quantis Electronics ook de hele service-afwikkeling van de merken die zij voert.

………..

Over Hisense
Het Chinese hightechbedrijf Hisense is opgericht in 1969 en is een van de grootste fabrikanten van flatscreen-TV's, huishoudelijke apparaten (koelkast / vriezer, keukenapparatuur) en airconditioning, mobiele apparaten en entertainment-elektronica ter wereld. Hisense investeert voortdurend in onderzoek en technologische ontwikkeling. Met een internationaal team van ongeveer 69.000 medewerkers heeft het bedrijf een sterke visie: maak Hisense wereldwijd een toonaangevend merk. Hisense heeft meer dan 17 productie- en 14 R & D-centra over de hele wereld en dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Australië, Afrika en Zuidoost-Azië. Momenteel zijn de producten van de onderneming verkrijgbaar in meer dan 130 landen. Hisense Europe is gevestigd in Düsseldorf. Hier is ook het Europese onderzoeks- en ontwikkelingscentrum gevestigd.

Meer informatie over Hisense vindt u op https://hisense-nederland.nl/

Noot van de redactie:
Meer informatie over Hisense vindt u op www.hisense-nederland.nl
Heeft u vragen of heeft u beeldmateriaal nodig dan kunt u zich wenden tot:
Bart Bressers
bart.bressers@quantiselectronics.com

Ingrid Diender (beeldmateriaal)
ingrid.diender@quantiselectronics.com
Quantis Electronics
Vaalserbergweg 317
5628 CH Eindhoven
T. +31 (0)85 50000400 
www.quantiselectronics.com

Quantis Electronics B.V.

plaats:
Eindhoven
website:
https://quantiselectronics.com/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234