Giel Beelen laat favoriete plekken in Nederland zien vanuit de lucht

Giel Beelen geeft zijn kijk op Nederland in de tweede editie van OVERNL magazine, Nederland vanuit de lucht. Hij vliegt mee met OVERNL . Plaatsen waar Giel de lezer mee naartoe neemt, zijn onder meer Haarlem en Zandvoort waar hij veel jeugdherinneringen heeft, de 3 FM studio in Hilversum en Landgraaf, de plaats waar zijn favoriete festival Pinkpop jaarlijks plaatsvindt. De skyline van Rotterdam met Hotel New York is een van zijn huidige favorieten. Kortom een rondje Nederland met Giel.

Vanaf 20 november in de winkel met nog meer onderwerpen zoals, Op pad met het Nederlands Loodswezen, waar zenuwen met hoog staalgehalte vereist zijn. De vestingsteden Heusden en Bourtange, Nationaal park de Veluwe met 1700 kilometer fietspad, Nederlandse veerponten, waarvan er dagelijks 130 actief zijn in ons waterrijke land en winters wit Nederland.
Meer informatie op www.overnlmagazine.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Als bijlage ontvangt u een voorbeeld van de cover ter illustratie. Voor aanvullende informatie, beeldmateriaal of interviews neemt u contact op met:

OVERNL Magazine
Erna van Maldegem (hoofdredacteur)
T. 0113-251858
info@overnlmagazine.nl

OVERNL is een uitgave van Sky Pictures.

Sky Pictures Fotografie

plaats:
Nederland
website:
http://www.overnlmagazine.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234