Eerste TV-commercial voor nieuw pilsmerk Kornuit

Eerste TV-commercial voor nieuw pilsmerk Kornuit
-Jongste generatie pils van de jongste generatie brouwers-

Vanaf vandaag, maandag 28 oktober 2013, is de eerste commercial van Kornuit, het nieuwe pilsmerk van Grolsch, te bekijken op televisie. De commercial vertelt het verhaal van de jongste generatie brouwers van Grolsch die, geïnspireerd door 400 jaar brouwerstraditie, op geheel eigen wijze het nieuwe pils Kornuit hebben gebrouwen. Het resultaat: een verrassend fris pils met een zachte afdronk.

Kornuit. Verrassend Fris Pils.
Geïnspireerd door 400 jaar traditie is de jongste generatie brouwers van Grolsch altijd op zoek naar iets nieuws. Progressief vakmanschap, vakmanschap anno nu, is dan ook waar de commercial over gaat. Gebrouwen door een jonge generatie, voor een jonge generatie. Kornuit is namelijk een pils voor de energieke en stoere twintigplusser die graag op stap gaat met vrienden, nieuwe dingen wil ontdekken en tegelijkertijd kwaliteit en vakmanschap erg waardeert. De nieuwe TV-commercial geeft de emotie en waarden van Kornuit goed weer. De echte, eigen persoonlijkheid van Kornuit wordt neergezet, terwijl het voortbouwt op het vakmanschap en de authenticiteit van Grolsch.

Kornuiten
De commercial begint met de bekende Vakmanschap is Meesterschap tune van Grolsch. Dit in combinatie met subtiele beeldfragmenten herinneren de kijker aan de mooie traditie van bier brouwen. Dan worden de beelden meer eigentijds. De muziek gaat over in de song Kickin' My Can, die speciaal voor de Kornuit commercial is geschreven en geproduceerd door muziekbureau LAB-3 in samenwerking met de Nederlandse band Navarone. Net als de jongste generatie brouwers van Grolsch hebben ook zij zich laten inspireren door het mooie en goede uit het verleden, waar ze vervolgens hun eigen draai aan geven. Eén van de hoofdrolspelers in de commercial is Marc Janssen, brouwer en training specialist bij Grolsch. Hij vertolkt de jongste generatie brouwers van Grolsch.

Beschikbaarheid
De Kornuit commercial is ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau Alfred en is vanaf maandag 28 oktober te zien op televisie. Kornuit van Grolsch is te koop in supermarkten en slijterijen in zowel sixpack 33cl flesjes als sixpack blik 33 cl. De adviesverkoopprijs is respectievelijk Euro 3,89 en Euro 5,49. Het eerste stadscafé met Kornuit op tap is inmiddels een feit: Edel in Amsterdam.

Redactionele informatie

De commercial is te bekijken op www.ontdekkornuit.nl en via de link http://www.youtube.com/watch?v=mbjY9SaxyOQ&list=PLJ69n4MUxx-FdwsCrtV394dozwifKFKyq

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal neemt u contact op met:

Koninklijke Grolsch N.V.
Helen ter Huurne
Afdeling Corporate Affairs
Tel: 053 - 48 33 407
Twitter: #koninklijkegrolsch
corporatecommunications@grolsch.nl
www.grolsch.nl
www.koninklijkegrolsch.nl
www.werkenbijgrolsch.nl
www.ontdekkornuit.nl

Over Grolsch
Koninklijke Grolsch N.V. is een onderneming met een historie die teruggaat tot het jaar 1615. Grolsch behoort daarmee tot één van de oudste en meest succesvolle brouwerijen van Nederland. Grolsch is actief op zowel de Nederlandse- als een groot aantal internationale drankenmarkten. Wereldwijd kent Grolsch een premium positionering, waarbij de unieke Grolsch waarden als onderscheidende smaak, topkwaliteit, traditie, aspiratie, authenticiteit en samen genieten centraal staan. Sinds 12 februari 2008 is Grolsch een dochteronderneming van SABMiller plc.

Koninklijke Grolsch NV

plaats:
Enschede
website:
http://www.grolsch.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234