Softwarebedrijf Appical is Nederlandse finalist tijdens HR Tech Europe

Amsterdam, 22 oktober 2013 – Appical, een Nederlands cloud software bedrijf op het gebied van HR, is genomineerd voor de HR Tech Award 2013. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het HR Tech Europe congres op woensdag 23 oktober in het Okura hotel in Amsterdam. Overige finalisten zijn Apploi, Good.co en Jobfig uit de Verenigde Staten, ConnectCubed uit Hong Kong, MacroMicro uit Finland, Rolepoint uit Groot-Brittannië en ZAO uit Israël.

“Wij zijn vereerd dat de HR Tech Europe organisatie Appical als enige Nederlandse HR software bedrijf heeft uitgekozen als finalist voor deze prijs” zegt Gerwald van den Oetelaar, medeoprichter. Gerrit Brouwer, CEO en medeoprichter, vult aan “deze finale plaats geeft de goede ontwikkeling aan die wij doormaken en de toegevoegde waarde van onze software die wij dagelijks bij onze klanten zien.”

Over HR Tech Europe
HR Tech Europe 2013 is het belangrijkste event in Europa over de verregaande ontwikkelingen die software, technologie en samenwerkingstools brengen in de manier waarop mensen en organisaties samenwerken. HR Tech Europe 2013 vindt plaats in de RAI in Amsterdam op donderdag 24 oktober en vrijdag 25 oktober 2013.

Over Appical
Appical is een cloud softwarebedrijf dat een schaalbaar mobiele platform (Software-as-a-Service) heeft ontwikkeld om medewerkers sneller productief te maken en tevens meer betrokkenheid te creëren bij hun werkzaamheden. Appical heeft toonaangevende bedrijven als klant, bijv. Philips, Ahold, Seagate en KLM.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gerrit Brouwer, CEO & medeoprichter Appical
info@appical.nl
+31 (0) 20 8932 176

Appical BV

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234