Sandd neemt DataQuote over

Sandd kondigt vandaag de overname aan van DataQuote. Dit is een belangrijke strategische stap voor Sandd, dat zich zowel richt op bezorgen van post als het helpen van haar klanten bij het bereiken van de juiste doelgroepen. De versnelling van de ontwikkeling van kennis op het gebied van data & marketing intelligence past perfect in de strategie van Sandd. De ontwikkeling van DataQuote krijgt een extra impuls nu het onderdeel wordt van de grootste zakelijke postbezorger van Nederland.

Sandd heeft per 1 augustus jongstleden DataQuote overgenomen. DataQuote is een full service informatiehandelskantoor dat nationale en internationale adres-, persoons- en marktinformatie levert. De overname zorgt voor enorme groeimogelijkheden op het gebied van marketing intelligence.
De informatiediensten die DataQuote (www.dataquote.nl) biedt, helpen onder meer banken, makelaars en financiële instellingen om antwoorden te krijgen op vastgoed-, marketing- en onderzoeksvraagstukken. Zo zijn er naast online woningtaxaties allerlei adresselecties mogelijk voor vele toepassingen zoals direct mail, vestigingsplaatsanalyses en het creëren van klantprofielen.

- Sandd heeft DataQuote voor 100% overgenomen en heeft nu nog meer expertise om bedrijven te helpen hun doelgroepen effectief en efficiënt te bereiken.
- DataQuote is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards waarvan de uitreiking op 8 november 2013 plaatsvindt.

Over Sandd B.V.
Sandd (Sort and Deliver) is dé Zakelijke Postbezorger van Nederland. Met passie en doorzettingsvermogen richten wij ons op de bezorging van geadresseerd drukwerk (zoals magazines, direct mail en bankafschriften) voor heel zakelijk Nederland. Ook helpt Sandd haar klanten om het bereik en de conversie te verbeteren met vernieuwende diensten op het gebied van adresverrijking, segmentatie en profilering.
Sandd (www.sandd.nl) bestaat sinds 2001 en heeft een marktaandeel van ruim 20%. Het hoofdkantoor staat in Apeldoorn. Daarnaast heeft Sandd meer dan 20 vestigingen verspreid over het hele land.

Voor meer informatie over Sandd & DataQuote:
Erik Klinge (M:+31610722313/eklinge@sandd.nl)

Sandd BV

plaats:
Apeldoorn
website:
http://www.sandd.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234