Roel-Jan Mouw nieuwe Chief Executive Officer van WoodWing Software

Hans Janssen wordt CEO van WoodWing Ventures.

WoodWing Software heeft aangekondigd dat Roel-Jan Mouw - 41 jaar - per 1 oktober 2013 is aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer. De aanstelling van Mouw, een internationale senior executive met een flinke dosis zakentalent en een bewezen staat van dienst in de technologie- en software industrie, kondigt een duidelijke volgende fase aan in de ontwikkeling van WoodWing Software.

"Nu de hoeveelheid digital assets met ongekende snelheid groeit en consumenten bijna constant verbonden zijn via mobiele apparaten, kan WoodWing haar klanten helpen succesvol te zijn door middel van vooruitstrevende softwareoplossingen," aldus Mouw. "Het is mij een eer leiding te geven aan WoodWing - een van de meest innovatieve softwarebedrijven in de industrie - en ik kijk uit naar de samenwerking met WoodWing's getalenteerde team, de fantastische klanten en het wereldwijde netwerk van gespecialiseerde partners".

Voorheen was Mouw Director Partner Marketing EMEA bij EMC en verantwoordelijk voor een succesvolle partner strategie. Hij heeft een brede internationale carrière in het ontwikkelen van softwarebedrijven in diverse markten. Voordat Mouw bij EMC werkte was hij in dienst bij Adobe, Successfactors (een SAP-bedrijf) en text100.

Na meer dan zes jaar in de rol van CEO bij WoodWing Software te hebben gediend, stapt mede-oprichter Hans Janssen over naar de nieuwe positie van CEO bij WoodWing Ventures. De focus ligt daarbij op het samenwerken met veelbelovende startups, zoals de recente investering in SOWISO.

"Roel-Jan is een pragmatisch leider die in staat is om WoodWing een volgende stap in haar ontwikkeling te laten maken en onze ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren te realiseren," aldus Janssen.

Erik Schut, mede-oprichter en President van WoodWing Software zei, "WoodWing zal dit jaar wederom een recordjaar beleven. De multi-channel publishing software laat een zeer sterke groei zien en bij onze producten voor digital asset management zien we een verdrievoudiging van onze omzet. Ik kijk uit naar de samenwerking met Roel-Jan om deze groei verder te stimuleren, en onze klanten wereldwijd van de beste beschikbare software te voorzien."

Over WoodWing

WoodWing ontwikkelt vooruitstrevende software - Enterprise, voor een efficiënt multi-channel uitgeefproces, en Elvis DAM voor digital asset management. WoodWing stelt zowel tijdschrift-, krant-, corporate en boekuitgevers, als reclamebureaus, agencies en marketing-afdelingen in staat hun doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kosten en time-to-market te realiseren.

WoodWing heeft kantoren in Zaandam, Azië en Amerika. Klanten worden middels een netwerk van meer dan 90 gekwalificeerde partners bediend.

Geplaatst in:

WoodWing Software B.V.

plaats:
Zaandam
website:
http://www.woodwing.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234