Nieuwe Nederlands merk "Whoop" presenteert Smartphone

De Whoop ECHO smartphone is sinds Maandag 23 september 2013 verkrijgbaar bij onder andere de HEMA. Het nieuwe Nederlandse consumentenelektronica merk "Whoop" presenteert een krachtige en gebruiksvriendelijke smartphone, voorzien van diverse extra's.

De ECHO is een smartphone die eenvoudigweg meer waar biedt voor zijn prijs. Niet alleen in aanschaf, maar ook in gebruik. Net als andere Whoop-modellen ondersteunt de ECHO de zogenaamde "Dual SIM"-technologie, oftewel het gebruik van twee SIM-kaarten. Dit biedt de gebruiker ongekende flexibiliteit. Zo kan bijvoorbeeld zakelijk en privé bellen gescheiden worden, of dataverkeer via de ene (voordelige) SIM laten lopen en het bellen/sms'en via de ander. Komt de gebruiker veel over de grens? Een SIM-kaart die aangeschaft is in het buitenland kan dan in het desbetreffende land gebruikt worden.

De netwerk-dekking zal nooit het onderwerp van zorgen zijn, want de ECHO is voorzien van GSM Quad-Band en WCDMA/UMTS Tri-Band. Samen met de Dual-SIM feature betekent dit dat het moeilijk zal zijn een plek te vinden waar er geen bereik is- waar de gebruiker zich ook bevindt!

Wat betreft de technische specificaties voldoet ECHO prima aan de eisen van vandaag de dag. Met de 1.3 GHz Dual-Core Processor en het 512 MB werkgeheugen..

Daarnaast heeft de ECHO een helder 4.5" LCD-scherm met een FWGA-resolutie van 854 x 480 pixels, Android 4.2 (Jelly Bean), Wi-Fi, GPS en Bluetooth. Tot slot maakt de 5 Megapixel FixedFocus camera met LED-flitser het toestel helemaal af.

De Whoop ECHO zal vanaf 23 September 2013 bij de HEMA in de schappen liggen en kan ook via de HEMA webshop worden besteld.

Betrouwbaar en voordelig, daarom kiezen consumenten en gerenommeerde bedrijven ook voor Whoop! Daarom zijn wij trots dat HEMA & KLM ook voor Whoop hebben gekozen! Niet alleen voor de producten, maar ook voor de eigen klantenservice en aftersales!

Kijk voor meer informatie op : www.whoop.nl

Geplaatst in:

Voor redactie, niet voor publicatie
High res beeldmateriaal en meer informatie: info@ambiancetechnology.com. of op telefoonnummer 085-27 35 217.

Over Ambiance Technology:
Ambiance Technology is sinds de oprichting in 1994 uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten in custom-made consumentenelektronica voor de Europese markt. Het bedrijf heeft kantoren op drie continenten, met het hoofdkantoor in Hilversum en productielocaties in Azië. Bezoek ook de websites www.whoop.nl en www.ambiancetechnology.com

Ambiance Technology BV

plaats:
Hilversum
website:
https://ambiancetechnology.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234