Prepaid bellen met mobiel voip app slaat aan in Nederland

's-Hertogenbosch 23-09-2013 - Steeds meer mensen ontdekken dat Prepaid bellen met een app voordeliger is met belkosten dan via een simkaart. Daar waar telecomproviders netwerkkosten doorbelasten aan de eindgebruikers, brengt een mobiel voip-provider deze kosten juist in mindering.

Een ander voordeel is dat men met een voip-provider geen tweede simkaart en dus ook geen tweede telefoon nodig heeft om bijvoorbeeld mee naar het buitenland te bellen. Men belt immers vanuit een app en derhalve heeft men genoeg aan één telefoon. Bovendien is bellen vanuit het buitenland even duur. Bellen naar een mobiel nummer in Duitsland kost gemiddeld genomen ongeveer 6 cent per minuut, daar waar andere providers ongeveer 0,39 cent in rekening brengen. Men maakt gebruik van de bestaande contactenlijst in je telefoon, dit maakt het gebruik nog aantrekkelijker.

Een voorbeeld van een mobiel voip-provider uit Nederland is SimpleMobile.
SimpleMobile heeft inmiddels 40.000 klanten binnengehaald in een aantal maanden tijd.
In de appstore heeft SimpleMobile in verschillende landen op nr. 1 gestaan waaronder Nederland.
De verwachting is dat er rond juni wereldwijd 500.000 gebruikers zullen zijn.
De directie beweert dat met de uitrol van het 4g netwerk men massaal zal overstappen op mobiel voip bellen. De vraag is, ''In hoeverre zullen de Nederlandse mobiele providers hierin meegaan.''

Geplaatst in:

Mehmet Kurt tel 06 18130250

MK Projects & Investments

plaats:
's-Hertogenbosch
website:
http://www.moneypass.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234