SpeakUp is awardwinnaar tijdens de Telecom Inspirience Awards

Woensdagavond 29 mei 2013 heeft SpeakUp tijdens de uitreiking van de eerste Telecom Inspirience Awards in Tervuren vol trots de eerste prijs mogen ontvangen in de categorie Best Telecom Project.

Een vakjury, samengesteld uit een vertegenwoordiging van Agoria (Federatie van Belgische Bedrijven), BELTUG (Belgian Telecom User Group), BIPT (De Belgische regelgever Telecom) en professoren in de telecom hebben beslist over de eerste Telecom Inspirience Awards en nomineerde SpeakUp België voor de categorieën Best Telecom UC Project Solution en Best Telecom Project.
"Vol trots nemen wij de award in ontvangst en zien deze als een bekroning voor de bijdrage van alle technici en andere medewerkers van SpeakUp voor hun bijzondere kennis en inspanningen en als blijk van erkenning voor het leveren van hoogstaande, kwalitatieve en innovatieve communicatieoplossingen aan de zakelijke markt", aldus Emad Numan, Managing Director van SpeakUp BVBA. "Wij feliciteren de winnaar Escaux in de categorie Best Telecom UC Project Solution van harte."

Over SpeakUp
De in 2007 opgerichte telecomoperator in België, kwam voort uit de succesvolle lancering van SpeakUp BV in 2003 in Nederland. SpeakUp richt zich op de zakelijke markt en is gespecialiseerd in VoIP diensten met toegevoegde waarde en bijbehorende ontwikkelingen op het gebied van telecomtechnologie. Beide erkende operators zijn gecertificeerde VoIP leveranciers voor Siemens, Panasonic, Mitel, Swyx en Microsoft Lync. Daarnaast bezit SpeakUp haar eigen cloud telefonieoplossing Compass die zeer interessant is voor het MKB.

SpeakUp, de telecom operator die het anders doet(r)

SpeakUp BV
Ian Kennedy
Marketing & Sales Manager

Postbus 1330
7500 BH Enschede
Nederland
T: +31 88 773 25 87
F: +31 88 773 25 88
Email: marketing@speakup.nl
Web: www.speakup.nl

SpeakUp B.V.

plaats:
Enschede
website:
http://www.speakup.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234