Grolsch overhandigt eerste ‘Lekkerder Bier’ certificaat aan Arnhems Njoy Café

Grolsch overhandigt eerste ‘Lekkerder Bier’ certificaat aan Arnhems Njoy Café
- Njoy Café voldoet aan strenge criteria van horeca kwaliteitsprogramma -

Gisteravond kreeg Njoy Café in Arnhem als eerste horecaonderneming het gevelschild voor het kwaliteitsprogramma ‘Lekkerder Bier’ op haar gevel gemonteerd. Njoy heeft hiermee de landelijke primeur en is het eerste café dat aan de strenge criteria van het Grolsch kwaliteitsprogramma voor horeca voldoet. Afgelopen zomer is Grolsch gestart met het Lekkerder Bier Programma. Samen met de horecaondernemer wil Grolsch het serveren van een glas bier, de presentatie ervan en de bijbehorende service verder verbeteren. Het programma moet leiden tot een constante kwaliteitsverbetering bij horecaondernemingen. Het uiteindelijk doel van het programma is het vergroten van de tevredenheid onder de gasten.

“Vanaf de start van ons café vorig jaar maart hebben wij kwaliteit en beleving als belangrijkste aandachtspunten neergezet. We hebben flink geïnvesteerd in ‘goed-beter-best’. In ons café staan uitsluitend de beste koffies, wijnen en lunchproducten op de kaart. Daar hoort natuurlijk ook een met zorg getapt biertje bij. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat onze inzet en kwaliteitsinsteek worden beloond met deze Nederlandse primeur! We hebben er hard aan gewerkt en het is natuurlijk fijn dat dit zo snel na de start van onze onderneming wordt herkend en erkend”, aldus Gijs van Well van Njoy Café.

Bedrijfsscan
Ruim 300 Grolsch horecalocaties hebben zich de afgelopen maanden aangemeld voor het Lekkerder Bier Kwaliteitsprogramma. Horecaondernemingen die meedoen aan dit programma krijgen een uitgebreide bedrijfsscan door een onafhankelijke horecaprofessional. Daarbij worden zij beoordeeld op bierbehandeling, bediening, serviceniveau, gastvrijheid, onderhoud en hygiëne. De verbeterpunten die naar aanleiding van deze scan naar voren komen, vormen de basis voor het verbeterprogramma van de onderneming. Het verbeterprogramma is voor elke horecaonderneming anders. Van tapinstructies en trainingen aan personeel tot aan onderhoudstips en het bijspijkeren van technische kennis.

Horecaondernemingen die het hele verbetertraject hebben doorlopen, krijgen bezoek van enkele mystery guests. Na een goede beoordeling van hen ontvangt de horecaonderneming het Lekkerder Bier certificaat en gevelschild. Tevens worden zij vermeld in de gids met Grolsch gecertificeerde horecabedrijven.

Redactionele informatie
Op de foto staan Gijs van Well en Tjibbe Zwollo van Njoy Café.
Njoy Café nodigt iedereen uit om een ‘lekkerder bier’ te komen proeven en te ervaren hoe een met vakmanschap en toewijding getapte pilsner hoort te zijn.
Njoy Café is te vinden aan de Bovenbeekstraat 5 in Arnhem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Koninklijke Grolsch N.V.
Helen ter Huurne
Afdeling Corporate Affairs
Tel: 053 – 48 33 407
Corporatecommunications@grolsch.nl
www.grolsch.nl
www.koninklijkegrolsch.nl

Njoy Café
Gijs van Well
Tel. 06 – 109 62 470
Gijs@njoycafe.nl
www.njjoycafe.nl

Over Grolsch
Koninklijke Grolsch N.V. is een onderneming met een historie die teruggaat tot het jaar 1615. Grolsch behoort daarmee tot één van de oudste en meest succesvolle brouwerijen van Nederland. Grolsch is actief op zowel de Nederlandse- als een groot aantal internationale drankenmarkten. Wereldwijd kent Grolsch een premium positionering, waarbij de unieke Grolsch waarden als onderscheidende smaak, topkwaliteit, traditie, aspiratie, authenticiteit en samen genieten centraal staan. Sinds 2004 is Grolsch gevestigd in een modern brouwerijcomplex in Enschede. Sinds 12 februari 2008 is Grolsch een dochteronderneming van SABMiller plc.

Koninklijke Grolsch NV

plaats:
Enschede
website:
http://www.grolsch.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234