HON gaat dienstverlening flexibiliseren

DEVENTER, 22 februari 2013 - Distributeur van consumenten elektronica HON B.V. heeft vandaag aangekondigd haar distributieconcept te gaan optimaliseren.

"Om aansluiting te kunnen houden bij de behoeften en wensen van onze klanten en resellers, in combinatie met de aanzienlijk verminderde consumentenbestedingen, is het noodzakelijk gebleken onze dienstverlening te flexibiliseren en de organisatiestructuur aan te passen.", stelt directeur André Maljaars.

Met de blik op de toekomst gaan we onze dienstverlening innoveren en optimaliseren. Dit betekent flexibiliseren enerzijds en specialiseren anderzijds. Door organisatorische aanpassingen zijn we in staat ons service level naar een nog hoger niveau te tillen en bieden wij onze klanten een meer flexibel distributieconcept voor winkel- en thuisbezorging. Deze ontwikkelingen hebben personele gevolgen, die de komende weken zorgvuldig en met respect worden begeleid.

"We zullen eind april meer duidelijkheid kunnen geven over de nieuwe organisatiestructuur van HON.", aldus André Maljaars.

Bij HON werken in Nederland zo'n 160 mensen. Het bedrijf heeft distributiecentra in Etten-Leur en Deventer en verkoopfilialen in Deventer, Etten Leur, Venlo en Drachten.

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: André Maljaars, 06-54685165

HON B.V.

plaats:
Deventer

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234