Nieuw: Wolfgang 4.0” 1Ghz dual core smartphone

Vanaf zaterdag 2 maart te koop
Nieuw: Wolfgang 4.0" 1Ghz dual core smartphone

Met de nieuwe Wolfgang 4.0 inch smartphone heeft supermarktketen ALDI vanaf 2 maart opnieuw een state of the art toestel in de schappen. Het slank vormgegeven apparaat is voorzien van een 800*480 WVGA scherm, Android 4.0, het kan twee simkaarten herbergen en is voorzien van een 5.0 megapixel autofocuscamera. Deze dual core Wolfgang 4.0" zal 119 euro gaan kosten.

Volgens Eric Schouten, sales director van Ambiance Technology dat de toestellen aan ALDI levert, is deze smartphone een zeer geavanceerde in de Wolfgang-reeks: "Je vraagt je inmiddels af waarom consumenten zoveel geld uitgeven aan de grote merken, terwijl dit toestel met nagenoeg dezelfde specificaties echt aanmerkelijk goedkoper is."
Inderdaad krijgt de koper voor eerder genoemd bedrag een up to date smartphone met een MT6577 1GHz Dual Core processor, 4" hoge resolutie touch scherm en ruim voldoende geheugen: 512MB RAM en 4GB ROM, doormiddel van een micro sd kaart uitbreidbaar tot 32Gigabyte. Bovendien zal een gratis update naar Android 4.1 dit kwartaal op de Wolfgang site beschikbaar zijn.

Uitstekende camera
Net als de andere Wolfgang toestellen heeft ook deze nieuwkomer een uitstekende camera: een autofocuscamera van 5.0 megapixels aan de achterkant en een kleinere 0,3 Mp aan de voorzijde. GPS met A-GPS, Bluetooth, Wi-Fi b/g/n en een Micro USB aansluiting complementeren de uitgebreide features. Ook dit nieuwe 4.0" toestel is voorzien van twee sim-slots, bijvoorbeeld om je zakelijke en privénummer in één apparaat te combineren.
Verder heeft deze Wolfgang een krachtige accu van 1500 mAh en FM Radio met RDS.

Clean installation
Het simlockvrije toestel heeft een zogeheten 'clean installation', wat betekent dat Android draait zoals het bedoeld is. Wolfgang heeft ervoor gekozen om dan ook geen apps voor te installeren en de gebruiker de keuzevrijheid te geven. Opties als 'Face unlock' zijn direct beschikbaar. Ook levert Wolfgang het handige Slide-IT keyboard mee, waarmee tekst invoeren nog sneller gaat.

Deze AT-AS40SE zoals het toestel officieel heet, zal vanaf 2 maart exclusief bij ALDI te koop zijn, inclusief in ear headset.

Ambiance Technology BV

plaats:
Hilversum
website:
https://ambiancetechnology.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234