123Cloud slaat handen ineen met i3D.net

Game hostingbedrijf biedt flexibele clouddiensten aan

BLEISWIJK, 19 februari 2013 - Cloudprovider 123Cloud is een samenwerking aangegaan met Interactive 3D (i3D), het gerenommeerde hostingbedrijf dat gespecialiseerd is in gameservers. Klanten kunnen hierdoor gebruikmaken van het flexibele prepaid cloudplatform van 123Cloud.
123Cloud is een cloudprovider die - als enige in de Benelux - bedrijven in staat stelt om in eigen beheer cloud computing aan te bieden met een hoge beschikbaarheid. i3D kan dankzij de samenwerking cloud computing aanbieden aan zijn bestaande relaties.

Deze samenwerking is een doorbraak voor system integrators, providers, mediabedrijven die hiermee hun capaciteit kunnen opschalen op basis van de behoefte en dat met de beproefde flexibele kostenstructuur van 123Cloud. De cloudprovider hanteert een unieke manier van factureren, want er kan worden afgerekend per minuut op basis van een prepaid-model.
"We zijn erg verheugd met de samenwerking met i3D. We kennen i3D als een grote en betrouwbare partner. En we zijn blij dat we nu dankzij de samenwerking ons bestaande platform met 1000 servers hebben uitgebreid", stelt Marco van den Akker, oprichter van 123Cloud.

i3D is een hoster van gameservers en bedient klanten waaronder grote namen als Electronic Arts, THQ, ID Software, S2 Games en Ubisoft.
"Vooral de flexibele mogelijkheden en de hoge beschikbaarheid zijn voor ons en onze klanten uit de gamesindustrie essentieel", reageert Richard Boogaard, CEO van i3D.net, naar aanleiding van de samenwerking.

Over 123Cloud
123Cloud is in 2009 is opgericht en biedt een combinatie van hardware, software en connectiviteit. 123Cloud kan naast uw infrastructuur in de Cloud ook andere voor uw bedrijfsproces kritische zakelijke applicaties en systeemconfiguraties leveren. Deze complete, zeer schaalbare en elastische Cloud architectuur is gebouwd op een uitbreidbaar platform met geïntegreerd functionaliteit garantie, Cloudmonitoring, applicatiemanagement, beveiliging, compliance, beleid en Cloudsupport.
123Cloud staat voor bepaalde kwaliteitsgaranties en kenmerkt zich door een betalen naar gebruik-systeem. In september sloot 123Cloud zich aan bij het Green IT Amsterdam consortium.

Over Interactive 3D
Interactieve 3D (i3D.net) is een wereldwijde leverancier van clouddiensten gespecialiseerd in online gaming netwerken. Het is in 2002 opgericht en nog altijd gevestigd in Rotterdam. i3D.net biedt beheerde infrastructuur on-demand diensten - met inbegrip van het datacenter, netwerkinfrastructuur, servers en monitoring - voor grote gamingbedrijven als Electronic Arts, THQ, ID Software, S2 Games en Ubisoft. Online spelers kunnen kiezen uit alle populaire game platforms, waaronder Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox 360, Nintendo Wii, PC-games en mobiele games op Android en iOS. I3D.net heeft ook een eigen control panel management software voor gaming-oplossingen.

Geplaatst in:

123Cloud BV

plaats:
BLEISWIJK
website:
http://www.123cloud.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234