Kakhiel expositie 2 maart 2013

Kakhiel. Het geheimzinnige karakter dat dagelijks onzinnige foto's heel zinnig maakt is dé internetsensatie. De plaatjes met tekstballonnen zijn een fenomeen. Ze zijn simpel, droog en bezorgen je iedere keer weer een glimlach. De nieuwste en nog nooit eerder gepubliceerde grappen van Kakhiel worden nu eenmalig tentoongesteld in het Bacardihuis 60/62.

De Kakhiel expositie in het Bacardihuis is zaterdag 2 maart geopend voor publiek van 12.00 tot 18.00 uur en gratis toegankelijk. Fans kunnen via geeffotos@kakhiel.nl een eigen foto insturen. Van alle ingezonden foto's worden er drie door Kakhiel geselecteerd, bewerkt en aanvullend tentoongesteld. De drie ingezonden werken worden die dag geveild, de opbrengst wordt geschonken aan de Spataderkliniek in Enschede.

Adres: Bacardihuis, Oudezijds Achterburgswal 60-62.
Parkeren kan het best in De Beijenkorf. Kom je met het openbaar vervoer, stap dan uit op tram/bushalte Dam of metro Nieuwmarkt. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen.

Geplaatst in:

Neem voor meer informatie en interviews contact op met:

Marlieke Koks (Het PR Bureau)
E: marlieke@hetprbureau.nl
T: 020 - 670 22 32

Het PR Bureau

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.hetprbureau.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234