Vierde jaarcongres Dinalog in teken van resultaten

Het congres staat in het teken van de resultaten van het innovatieprogramma Logistiek. Binnen Dinalog worden inmiddels meer dan 50 projecten uitgevoerd waarvan een flink aantal (deel)resultaten begint op te leveren. En resultaten, daar draait het om in de sector, zeker in economisch barre tijden, als innovatie noodzaak is om je bedrijf gezond te houden.

We willen die resultaten graag met u delen. Samen met u bekijken of ze voldoen aan de verwachtingen, of er nog meer nodig is, wat de volgende stappen zijn en welke successen er al behaald zijn.

In het plenaire deel geven 'key note speakers' hun visie op de ontwikkelingen in de logistieke sector. Trends in innovatie, nationaal en internationaal.
In de workshops passeren projecten van Dinalog, maar ook relevante projecten van anderen de revue, aan de hand van de speerpunten van het Strategisch Platform Logistiek.

Over elk thema worden drie verschillende workshops gegeven:

-Kennis: verdieping & analyse van het thema en de bijbehorende projecten
-Kunde: demonstrators, projectleiders laten u zien hoe het werkt.
-Kassa: bedrijven vertellen wat het betekent om deel te nemen in een project en wat het hen al heeft opgeleverd.

Naast de workshops is er op het 'Dinalog Plein' ruim de gelegenheid om de verschillende demonstrators zelf te testen en u te laten informeren over de mogelijkheden deel te nemen aan toekomstige projecten, bijvoorbeeld in het kader van het TKI Logistiek .

Globaal programma

09.00-10.00 Ontvangst met koffie en thee, Dinalog Plein

10.00-11.15 Logistieke sector en innovatie: stand van zaken nationaal en internationaal (plenair)

11.30-12.30 Workshops ronde 1: Kennis

12.30-13.30 Lunch, Dinalog Plein

13.30-14.45 Workshops ronde 2: Kunde

14.45-15.30 Koffie en thee, Dinalog Plein

15.30-16.45 Workshops ronde 3: Kassa

16.45-18.30 Borrel, Dinalog Plein

Specifieke invulling van het programma wordt binnenkort bekendgemaakt op www.dinalog.nl/jaarcongres2013

Aanmelden en kosten
Aanmelden voor dit congres doet u met uw myDinalog account. Heeft u nog geen account dan kunt u deze aanmaken op www.dinalog.nl, dit kost maximaal 2 minuten van uw tijd en kan via onderstaande aanmeld button. Met deze account kunt u zich in de toekomst aanmelden voor alle door Dinalog georganiseerde evenementen. En vergeet de account niet te activeren!

De kosten voor deelname bedragen Euro 95 excl BTW.* Voor projectpartners van Dinalog en studenten is deelname gratis. Dit kunt u onderstaand aangeven. Na aanmelding ontvangt op korte termijn een digitale factuur via financialcontrol@dinalog.nl

Over Dinalog
Dinalog, het Dutch Institute for Advanced Logistics heeft één ambitie: In 2020 is Nederland Europees marktleider op de regie en coördinatie van transnationale goederenstromen. Om dat te bereiken is innovatie noodzakelijk. Dat kan alleen als de sector samenwerkt. Samenwerking tussen spoor-, weg- lucht- binnenvaart- en zeetransport. Tussen onderzoekers en logistieke professionals, binnen en over supply chains heen.

We subsidiëren R&D projecten. Vervolgens laten we zien hoe innovaties in de praktijk werken in bijvoorbeeld Demonstratieprojecten en Dinalog Lab.
We stimuleren het onderwijs in logistiek en supply chain management. En met MKB Kennisverspreiding zorgen we ervoor dat nieuwe kennis tot in de haarvaten van de logistieke sector beschikbaar komt.

Geplaatst in:

Noot voor de Redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met : Bram de Regt, 076 531 53 00 mailto:regt@dinalog.nl

Dinalog

plaats:
Breda
website:
http://www.dinalog.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234