28-jarige man uit Den Haag wint Lottomiljoen

Lotto heeft een 28-jarige man uit Den Haag gelukkig gemaakt met de hoofdprijs van 1.000.000 euro bruto. De winnaar, die al vanaf 2004 meespeelt met Lotto, won tijdens de trekking van 2 februari jl. met de getallen 15-16-25-30-39-42. Als de winnaar de kleur paars ook nog goed had gehad, dan was hij de gelukkige winnaar van maar liefst 15 miljoen euro geweest.

"Ik heb geen oog dichtgedaan sinds ik weet dat ik een miljoen euro heb gewonnen. Ik geloof het ook nog steeds niet, het is alsof ik droom. Ik heb veel ideeën maar nog niets concreets wat ik met het gewonnen bedrag wil doen. Lekker op vakantie, investeren in een woning, naar een grote voetbalwedstrijd of misschien wel een rondreis maken in Australië," aldus de gelukkige winnaar.

Aanstaande zaterdag 23 februari staat de Lotto jackpot op 16,5 miljoen euro. De hoofdprijs van Cijferspel is komende zaterdag, zoals elke week weer 200.000 euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

Roos Chaudron, telefoon: 070 - 32 16 321 / 06 - 57 93 85 34 of e-mail: chaudron@delotto.nl

De Lotto

plaats:
Rijswijk
website:
http://www.delotto.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234