Gladde mannen op Huishoudbeurs

Dankzij scheerspecialist worden ook de heren niet vergeten

Scheerspecialist Wilkinson Sword staat dit jaar voor het eerst op de Huishoudbeurs. En dan niet met scheerproducten voor de vrouw, maar juist voor de man! Op de stand van Wilkinson Sword in hal 1 kunnen vrouwen dankzij de speciale 'scheermodellen' eigenhandig voelen hoe glad de HYDRO 5 - het nieuwste scheersysteem voor mannen - scheert. Wie de HYDRO 5 aan een man cadeau wil doen, kan deze ter plekke gratis laten graveren. Zo worden ook de mannen thuis niet vergeten. De meest populaire (koos)naam op de Huishoudbeurs? Tijger.

Naast Tijger blijken in het eerste weekend van de beurs schatje, koning en poeppie veel gevraagde koosnamen om in het scheerapparaat te laten graveren. Daarnaast laten de dames ook vaak hun eigen naam in de HYDRO 5 zetten.

Graveren
Iedereen is vrij in de keuze van een (koos)naam, mits deze uit maximaal 15 tekens bestaat. Vanaf eind maart kan heel Nederland een HYDRO 5 met persoonlijke inscriptie bestellen via de Wilkinson Sword-website. Naast het graveren kunnen bezoekers dankzij 'gladde mannen' op de stand eigenhandig voelen hoe glad de HYDRO 5 scheert én dat deze ook de huid direct hydrateert. Het hydraterende effect op de huid tijdens het scheren was een van de uitgangspunten bij de ontwikkeling van dit nieuwe scheersysteem.

Praktisch
Huishoudbeurs 2013, zaterdag 16 tot en met zondag 24 februari 2013, www.huishoudbeurs.nl. De stand van Wilkinson Sword staat in hal 1, standnummer 01.314. Meer informatie + online graveren (vanaf eind maart): www.wilkinson-sword.nl.

Meer informatie:
Cheeky Monkeys PR
Janneke van Amsterdam - Cheeky Monkeys PR
+31 6 41291056 - Janneke@cheekymonkeys.nl

Energizer Group Holland BV
+31 30 7991098 - netherlands@energizer.com

Fotocredit: Joyce Meursing

Wilkinson Sword

plaats:
Leiden

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234