Hangout met Randstad over keuze voor Google Apps

Randstad, één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld met vestigingen in 40 landen, maakt de overstap naar Google Apps for Business. Als gevolg zullen de komende jaren alle 29.000 medewerkers van Randstad, waarvan 5.000 in Nederland, gebruik gaan maken van het Google platform. Inmiddels zijn Randstad Holding, Randstad België, Frankrijk, India, Japan en Hong Kong overgestapt en gaat de uitrol in 2013 in hoog tempo verder. Met het nieuwe platform beschikt Randstad over een wereldwijde webgebaseerde communicatie- en samenwerkingsoplossing. Google Apps vervangt de voormalige Lotus Notes en Microsoft e-maildomeinen en -systemen van de HR-dienstverlener.

Hangout met Randstad
Morgen, dinsdag 19 februari, om 10:00 uur organiseert g-company samen met Randstad en Google een on-line sessie (Hangout on Air). Randstad zal uitleggen waarom ze hebben gekozen voor Google Apps for Business. Het wordt een interactieve sessie waarin iedereen vragen kan stellen aan Randstad, Google en g-company, over hoe Randstad tot de keuze is gekomen, het implementatie traject en de ervaringen van Randstad met Google Apps.

Dinsdag om 10 uur kan je via deze link meekijken:
www.gcompany.nl/randstad

g-company
Randstad geeft veel aandacht aan training en begeleiding, waarbij g-company, partner van Google en gespecialiseerd in implementatie en support van Google producten voor het bedrijfsleven, ook zijn expertise inzet bij dit traject. Zij ondersteunen Randstad bij de overstap naar Google Apps, zowel op technisch vlak als met betrekking tot het veranderproces voor het personeel. Daarnaast bouwt de Google-partner applicaties voor Randstad op Google App Engine, bijvoorbeeld voor integratie met bestaande systemen. Voor meer informatie: www.gcompany.nl

Over Randstad
Randstad is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werken en human resources services. Hun diensten variëren van tijdelijke werkkrachten en permanente plaatsingen tot inhouse, professionals, search & selection en HR Solutions. De Randstad Groep is wereldwijd één van de leidende HR-dienstverleners met top drie posities in Argentinië, België & Luxemburg, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, India, Mexico, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en belangrijke posities in Australië en Japan. In 2011 had Randstad bijna 29.000 eigen medewerkers en circa 4.700 vestigingen en inhouse locaties in 40 landen over de hele wereld. In 2011 behaalde Randstad een omzet van Euro 16,2 miljard. De organisatie is opgericht in 1960 en heeft haar hoofdkantoor in Diemen, Nederland. Randstad Holding nv is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad worden verhandeld. Voor meer informatie: www.randstad.com.

Geplaatst in:

David Saris
+31 6 51 222 731
david@gcompany.nl

G-company B.V.

plaats:
Utrecht
website:
http://www.gcompany.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234