Stijlvol op stap zonder tas met de Beltbag

Beltbags.nl heeft haar webshop (www.beltbags.nl) deur geopend op 15 februari 2013 voor het grote publiek. Beltbags heeft dé oplossing voor vrouwen die op een leuke manier hun persoonlijke spulletjes met zich mee willen dragen. Iedereen gaat wel eens op stap, zonder dat je een tas mee wilt nemen. Of dit nou naar een kroeg, concert, pretpark of een wandeling met de hond is. Waar laat je je sleutels, mobiel, geld, papieren, make-up, sigaretten ect.?? Vaak wordt dat geprop in zakken, laarzen of zelfs in de BH...!

Dat is niet meer nodig!
Beltbags.nl biedt, in veel verschillende stijlen, de perfecte oplossing! De Beltbags zijn een stijlvolle en trendy manier om je spullen veilig bij je te dragen, zonder dat je een tas mee hoeft te nemen!

De webshop van Beltbags is sinds de opening in veelvuldig bezocht en is trots op het resultaat tot nu toe. "Wij helpen vrouwen om stijlvol op stap te gaan zonder tas en zonder frustratie waar ze de mobiel moeten laten, zegt Ilona Wernke, directrice van Beltbags. Voor iedereen is er een model en kleur die persoonlijk bij jou past. Waarom moeilijk doen als het veel leuker, charmanter en meer trendy kan? Saaie heuptasjes? Bij Beltbags niet ...!"

Geplaatst in:

Bezoek voor informatie onze website op www.beltbags.nl of neem contact op met onze public relations manager Ben Jansen op telefoonnummer 06 4321 3771 of neem contact op via email met publicrelations@beltbags.nl.

Beltbags

plaats:
Arnhem

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234