Start bouw van het eerste Groengas-vulpunt op Terschelling

OrangeGas verwacht eind week 8 operationeel te zijn

Gisteren is de aanleg gestart van het eerste Groengas-vulpunt op Terschelling aan de Midslander Hoofdweg 5 in Midsland. Het vulpunt komt op het Texaco-tankstation van Piet Smit, beter bekend als Piet Olie. Het vulpunt is mede tot stand gekomen door de provincie Friesland en gemeente Terschelling.

De gemeente Terschelling is verheugd over de realisatie van het vulpunt en zal zelf ook verscheidene Groengas-voertuigen aanschaffen. Arriva zal in de toekomst met 3 bussen het openbaar vervoer op Terschelling verduurzamen en overschakelen op Groengas. De Vlas Transport uit Harlingen en OMRIN rijden al op Groengas en zullen er eind week 8 als eersten tanken.

"Onderzoek toont aan dat het rijden op Groengas concrete effecten heeft op de luchtkwaliteit: sterk verminderde fijnstof en NOx concentraties. Daarnaast is het rijden op Groengas ook nog eens heel aantrekkelijk voor je portemonnee", aldus Marcel Borger, directeur OrangeGas.

OrangeGas
OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-vulpunten door heel Nederland. OrangeGas is opgericht in 2008 door zwagers Marcel Borger en Pelle Schlichting, vanuit de ambitie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland.
In juni 2009 werd het eerste Groengasvulpunt geopend in Steenwijk. Met een gemiddelde van 1 nieuw vulpunt per maand is OrangeGas de snelst groeiende "nieuwkomer" in de markt van duurzame mobiliteit. OrangeGas levert 100% Groengas en is hiermee koploper in de markt.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
- Marcel Borger, directeur/eigenaar OrangeGas. Telefoon 0657944220, mail: borger@orangegas.nl
- Beeldmateriaal is op te vragen via info@orangegas.nl

OrangeGas

plaats:
Heerenveen
website:
http://www.orangegas.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234