Eric Razenberg opvolger Theo van der Raadt bij ThiemeMeulenhoff

Eric Razenberg (44) zal vanaf 1 maart aanstaande Theo van der Raadt opvolgen als algemeen directeur van ThiemeMeulenhoff. Na de verzelfstandiging van ThiemeMeulenhoff in januari zal Eric Razenberg onder andere verantwoordelijk zijn voor het doorvoeren van de nieuwe strategische richting van ThiemeMeulenhoff. Deze bestaat voornamelijk uit het ontwikkelen van programma's en producten die tegemoet komen aan de actuele wensen van leerlingen, docenten en onderwijsinstellingen. Daarbij richt de educatieve mediaspecialist zich op het bieden van totaaloplossingen met focus op individuele talentontwikkeling en verhoogde leeropbrengsten van leerlingen.

"We zijn van mening dat we met Eric Razenberg de juiste kandidaat hebben gevonden om de komende jaren leiding te geven aan ThiemeMeulenhoff. Eric heeft bijna 20 jaar brede, internationale managementervaring. Daarnaast is hij bekend met new business development en innovatie, de omslag naar digitaal uitgeven en de ontwikkeling naar individueel gericht leren. Wij heten Eric dus van harte welkom bij ThiemeMeulenhoff", aldus Theo van der Raadt.

Eric Razenberg: "Ik ben zeer verheugd om als directeur bij ThiemeMeulenhoff aan de slag te gaan. ThiemeMeulenhoff is een prachtig bedrijf met een indrukwekkend historie en een veelbelovende toekomst. Deze uitdaging om samen met de ruim 250 zeer gemotiveerde collega's invulling te gaan geven aan innovatie en groei heb ik vol overtuiging met beide handen aangegrepen."

Eric Razenberg werkte in de afgelopen 9 jaar in verschillende managementposities binnen de uitgeversbranche (Pearson en Infinitas Learning) en had daarvoor een 10-jarige carrière in de financiële dienstverlening waarvan het grootste gedeelte als ondernemer.

ThiemeMeulenhoff

plaats:
Amersfoort
website:
http://www.thiememeulenhoff.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234