Diergaarde Blijdorp hoofdsponsor van Feyenoord

a.s.r. verzekert Blijdorp van sportief podium

Diergaarde Blijdorp, een van Europa's mooiste dierentuinen, prijkt vanaf morgen officieel als sponsor op de shirts van het eerste elftal van Feyenoord. De huidige shirtsponsor a.s.r., de nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen, schenkt haar sponsorpodium bij Feyenoord gedurende de rest van het seizoen aan de Rotterdamse dierentuin omdat zij een steuntje in de rug goed kan gebruiken. a.s.r. ontwikkelde daarnaast een speciale reclamecampagne - met Feyenoorder Giovanni van Bronckhorst in de hoofdrol - om de dierentuin onder de aandacht te brengen.

Op 27 januari wordt de campagne in een volle Kuip officieel gelanceerd voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord - FC Twente. Bob Stehmann, directeur marketing a.s.r.: "De kern van verzekeren is mensen en instanties ondersteunen door daadwerkelijk iets te doen. We geven ons sponsorpodium daarom met vol overtuiging aan Blijdorp, voor de tweede helft van dit voetbalseizoen. Blijdorp is een van de mooiste dierentuinen in Europa en we willen er alles aan doen om dat zo te houden."

Marc Damen, directeur Blijdorp: "We zijn ongelooflijk enthousiast over de campagne en het podium dat ons wordt geboden. Wij werken elke dag keihard om alle kinderen, vaders, moeders, opa's en oma's een unieke ervaring te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat we mede dankzij deze steun een mooie toekomst tegemoet gaan."

Mark Koevermans, commercieel directeur Feyenoord: "Rotterdam heeft vele iconen en Blijdorp is er daar één van. Feyenoord werkt daarom graag mee aan de campagne om Blijdorp een prachtig podium te bieden waarmee we onze Rotterdamse dierentuin een steuntje in de rug geven."

facebook.com/feyblij
twitter.com/feyblij
feyblij.nl
#feyblij

Niet voor publicatie: neem voor meer informatie, interviewverzoeken en rechtenvrij beeld contact op met: Woordvoering a.s.r. en campagne algemeen: Coebergh Communicatie & PR, Kiki Hirschfeldt, kiki@coebergh.nl, 06 18 51 40 26 en Reinier Hillen, reinier@coebergh.nl, 06 14 78 67 07. Woordvoering Feyenoord: Raymond Salomon, rsl@feyenoord.nl, 06 10 46 24 78. Woordvoering Diergaarde Blijdorp: Constance Alderlieste, c.alderlieste@diergaardeblijdorp.nl, 06 14 63 01 35.

Coebergh Communicatie & PR BV

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.coebergh.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234