Veteranentijdschrift Checkpoint voor iedereen digitaal beschikbaar

Informatie over militaire missies en ervaringen van veteranen vanaf 25 januari gratis te downloaden in App-Store en Android Market

Doorn, 25 januari 2013 - Vanaf vrijdag 25 januari is het door het Veteraneninstituut uitgegeven veteranentijdschrift Checkpoint (opl. 70.000) ook digitaal beschikbaar. Vanwege de introductie van de app is de eerste editie eenmalig voor iedereen gratis te downloaden. De digitale editie bevat onder andere veel informatie over verschillende militaire missies en de ervaringen van veteranen.

Een van de belangrijkste blijken van erkenning die aan de veteranenpas verbonden zijn, is het door het Veteraneninstituut uitgegeven veteranenblad Checkpoint, dat 10 keer per jaar verschijnt. De inhoud van het tijdschrift is compleet afgestemd op veteranen. Met informatie over verschillende missies (nu en in het verleden), ervaringen van veteranen, het laatste nieuws, diverse achtergrondverhalen en speciaal op veteranen gerichte aanbiedingen. De digitale editie is qua inhoud gelijk aan de papieren versie van Checkpoint, maar biedt veel extra's.

De speciaal ontwikkelde digitale versie van Checkpoint heeft een compleet nieuwe lay-out die past bij de nieuwe huisstijl van het Veteraneninstituut. Deze digitale editie is qua inhoud gelijk aan de papieren versie, maar biedt veel extra's. Zo kan er rechtstreeks worden doorgelinkt naar websites met aanbiedingen speciaal voor veteranen op het gebied van onder meer reizen, boeken, cd's, dvd's en verzekeringen. Maar er zijn ook links naar filmpjes en websites met achtergrondinformatie over de onderwerpen in de Checkpoint.

De digitale Checkpoint is bereikbaar door naar www.veteraneninstituut.nl te gaan en te klikken op de button voor de eerste digitale versie van Checkpoint die vanaf 25 januari beschikbaar is. Deze eerste editie van 2013 is ook voor niet-veteranen toegankelijk. Voor I-pad- of andere tabletbezitters is Checkpoint vanaf deze datum ook vinden in de App Store of de Android Market. Vanaf het maartnummer zit Checkpoint achter een inlogscherm waartoe veteranen met een unieke combinatie van een inlogcode en een wachtwoord gratis toegang krijgen. Niet-veteranen dienen vanaf die editie, net als voor de papieren versie, via de App Store of de Android Market een betaald abonnement te nemen op de digitale Checkpoint.

Voor meer informatie: Interim Hoofd Communicatie van het Veteraneninstituut Charlene Cloo (06-10066049) of hoofdredacteur van Checkpoint Fred Lardenoye (06-53510166).

Veteraneninstituut

plaats:
Doorn

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234