SPIE-Industry voegt nieuwe specialisaties toe

De vestiging van SPIE-Industry in Delfzijl maakt een optimalisatieslag. De industrieel installateur heeft twee kernspecialisaties toegevoegd: Roterende werkzaamheden (waaronder pompen en mixers) en kunststofleidingwerk. Hiermee anticipeert SPIE-Industry op de marktontwikkelingen.

Kunststof raakt meer en meer in opkomst in industrieel leidingwerk wegens haar onderhoudsvriendelijke karakter. Rotererende werkzaamheden zoals pompen en mixers ontbraken nog in het scala van industriële installaties van SPIE. Met het toevoegen van de nieuwe werkzaamheden aan de bestaande disciplines (roestvast)stalenleidingwerk en constructiewerk is het totaalpakket waarmee SPIE haar positie op de markt wil versterken compleet.

SPIE-Industry is één van de vijf divisies van SPIE Nederland.

Over SPIE Nederland
SPIE Nederland (dochteronderneming van SPIE S.A.) heeft meer dan 1900 medewerkers, welke vanuit 17 vestigingen een omzet genereren van Euro 321 M. SPIE Nederland werkt vanuit de divisies SPIE-Technology, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Controlec Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private als de publieke sector in alle disciplines aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van onderhoudsadvies en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoren tot de core-business. SPIE Nederland behoort tot de top 5 technische dienstverleners in de Nederland.

Over SPIE S.A.
Als Europees leider op het gebied van electrical , mechanical engineering, HVAC diensten, energie en communicatiesystemen, verbetert SPIE de wereld door lokale en regionale autoriteiten en bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen, services en onderhoud van energiezuinig en milieuvriendelijke faciliteiten. SPIE heeft 29.055 medewerkers verdeeld over 31 landen, verspreid over meer dan 400 vestigingen met een pro forma omzet van Euro 4,047 miljard en een resultaat van Euro 218,2 miljoen in 2011.

Nadere informatie:
Afdeling Marketing & Communicatie van SPIE Nederland
Tel. +31 76 544 54 48
e-mail: communicatie.nl@spie.com

SPIE Nederland B.V.

plaats:
Breda Hoogezand Delfzijl
website:
http://www.spie-nl.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234