Populaire Mindfulness App nu ook in het Nederlands

24-01-2013

Persbericht

Populaire Mindfulness App nu ook in het Nederlands.

De Mindfulness App is razend populair in de Scandinavische landen. De app komt uit Zweden en telt daar meer dan 100.000 gebruikers. Op bepaalde momenten was de app populairder dan Angry Birds. De app helpt u om even te pauzeren en uzelf tot rust te brengen: minder in het hoofd, meer in het moment. Mindfulness is een soort mentale fitness, puppy-training van de geest.

Op de app staan geleide oefeningen van 3, 5, 15 en 30 minuten.
Er staan ook stille meditaties op, waarbij u kunt kiezen voor een intro vooraf. U kunt zelf de duur instellen, voor zo en zo lang. Dat maakt de app ook geschikt voor wie al langer mediteert. Als u dat wilt, kunnen er onverwachts of op bepaalde tijdstippen of plaatsen mindfulness-berichten op uw scherm verschijnen. Of u schrijft er een zelf. De app houdt bij wat u hebt gedaan, en hoe vaak u hebt geoefend. U krijgt een voucher voor reductie op een achtweekse Mindfulnesstraining in Het Centrum voor Aandachtsontwikkeling in Amsterdam.

Helma Ton heeft de tekst geschreven en ingesproken. Ton : 'Mediteren is een vaardigheid. Iedereen kan het. De app helpt je om jezelf te ont-stressen.'

Geplaatst in:

Meer info :
Kosten download 1,79 euro
downloaden voor Android via Google Play
downloaden voor iPhone, iPod en iPad via de Appstore

Tekst en stem zijn van Helma Ton
mindfulnesstrainer, aandachts-activist, oud-burgemeester
initiatiefnemer van Het Centrum voor Aandachtsontwikkeling
Amsterdam - IJburg
0622557267 (overdag en 's avonds)
helma.ton@aandachtsontwikkeling.nl
Twitter : @centrumaandacht
http://aandachtsontwikkeling.nl/mindfulness-iphone-android-app/

Het Centrum voor Aandachtsontwikkeling

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234