Tom de Ridder belooft beterschap

Tom de Ridder en MKB Brandstof zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De vertegenwoordiger die op geheel eigen wijze de afgelopen weken meer dan 10.000 tankpassen aan de man heeft gebracht, is onmisbaar. Collega Monique heeft haar best gedaan, nu neemt Tom de Ridder het nog even over; ditmaal korter en minder frequent.

Het eerdere bericht (http://mkb-brandstof.pressdoc.com/36906-radiospots-tom-de-ridder-teruggetrokken) over de stemproblemen van Tom de Ridder is massaal opgepikt in Nederland. Ruud van Wijngaarden: "We zijn ons bewust van het feit dat niet iedereen op Tom de Ridder zit te wachten. Met onze campagne bereiken we veel ondernemers, maar nog veel meer mensen die dat niet zijn. Toch kent iedereen wel MKB'ers en ZZP'ers, en weet dat die het liefst bezig zijn met waar ze goed in zijn. En dat is meest niet hun administratie. Met onze tankpas krijgen ze overzicht en besparen ze geld."

De afgelopen weken waren intensief: "Een tankpas aanvragen kan het hele jaar door, maar we weten dat veel ondernemers het in januari van plan zijn. Vandaar onze nadrukkelijke aanwezigheid, de meeste ondernemers hebben het zo druk dat ze die reminder een paar keer nodig hebben."

MKB Brandstof houdt in de nieuwe radiospots uiteraard rekening met de commentaren over de campagne. De aankondiging dat Tom de Ridder zijn stem kwijt was en de invalbeurt van Monique, waren de inleiding naar kortere spots en een veel bescheidener aanwezigheid. Van Wijngaarden: "We gaan dus weer de radio op, maar we hebben Tom wel gevraagd de boodschap kort te houden. Bovendien hij zal veel minder nadrukkelijk aanwezig zijn. Tom heeft beterschap beloofd. Tom de Ridder is beter, beter dan ooit."

Vanaf 24 januari is Tom de Ridder weer te horen.

Geplaatst in:

Meer informatie:

Ruud van Wijngaarden
Coördinator Communicatie
ruud@mkb-brandstof.nl
06 - 22 95 12 64

MKB Brandstof

plaats:
Veelbesproken vertegenwoordiger vanaf 24 januari terug: korter en minder vaak
website:
http://www.mkb-brandstof.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234