Noorwegen laat de wereld schreeuwen

OSLO, Norway, January 23, 2013 /PRNewswire/ --Visitnorway [http://www.visitnorway.com/nl/de-schreeuw ] maakt de langste schreeuw ter wereld om de 150ste geboortedag van de beroemde Noorse kunstenaar Edvard Munch te vieren. Munch schilderde het wereldberoemde schilderij De Schreeuw. Vandaag is de officiële opening van het Munch jaar in Noorwegen, precies 150 jaar na de geboorte van de schilder.
Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier:
http://www.multivu.com/mnr/58673-norway-makes-the-world-scream
Visitnorway [http://www.visitnorway.com/nl/de-schreeuw ] heeft een korte film gemaakt geinspireerd op moderne schreeuw ervaringen in Noorwegen.'We willen mensen uitnodigen om zelf mee te doen door bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld', zegt Noorse toerismedirecteur Per-Arne Tuftin. De film toont moderne schreeuwervaringen in Noorwegen, geinspireerd op de positieve ervaringen in het leven die je laten schreeuwen.
Visitnorway nodigt mensen over de hele wereld uit om bij te dragen aan het creëren van de langste schreeuw ter wereld door hun eigen schreeuw ervaring aan de film toe te voegen.' We nodigen de wereld uit om een schreeuw te maken', zegt Per-Arne Tuftin.
Schreeuw jezelf naar Noorwegen
En het mooiste is dat je door deel te nemen jezelf letterlijk naar Noorwegen kunt schreeuwen. Uit alle inzendingen wordt iedere week een winnaar gekozen voor een echte schreeuw ervaring in Noorwegen.
Meer informatie over de prijzen:
Geen wonder dat de schreeuw uit Noorwegen komt
Noorwegen is een land van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en uitdagende natuurbelevenissen. Van het noorderlicht tot de middernachtzon, Noorwegen laat altijd een onuitwisbare indruk achter. Wij zeggen dat het geen wonder is dat de schreeuw uit Noorwegen komt. Laat u inspireren om te schreeuwen en deel uw schreeuw hier [http://www.visitnorway.com/nl/de-schreeuw ]
Visitnorway.com [http://www.visitnorway.com/nl ]

Suzan van der Wiel
Tel: +31-70-346-73-48
Mobile: +31-6-220-509-43
suzan.van.der.wiel@innovationnorway.no

Video:
http://www.multivu.com/mnr/58673-norway-makes-the-world-scream

Visitnorway

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234