VCD Business Intelligence breidt portfolio uit met Bizzscore

VCD Business Intelligence (BI) heeft het Rotterdamse softwarebedrijf EFM Software, leverancier van Bizzscore, overgenomen. De overname past binnen de strategie van VCD BI om met integrale standaardoplossingen de markt proactief te benaderen. Bizzscore heeft klanten als Interpolis en Shell, maar ook diverse ministeries, onderwijsinstellingen en woningcorporaties.

“Het toevoegen van onder meer Workflow en Strategy Maps aan onze bestaande oplossingen en de integratie daarvan, creëert enerzijds nieuwe mogelijkheden en voorziet anderzijds in een al lang aanwezige behoefte. Die kunnen we nu samen met onze klanten gaan vervullen”, aldus Niko Brouwer, directeur VCD BI.

Met het verkrijgen van Bizzscore wordt de marktpropositie van VCD uitgebreid, waardoor de standaard software van de VCD IT Groep, de eigen BI-oplossingen en die van partners SAP en Qlikview meer compleet beschikbaar komen. De bestaande Bizzscore-gebruikers, maar ook de huidige en toekomstige klanten van VCD zullen daar van profiteren.

Over EFM Software
EFM Software is sinds 1994 gespecialiseerd in standaard software voor registratie van kwalitatieve gegevens, workflow, strategy maps en kwaliteitsmodellen (o.a. INK, balanced scorecard). Bizzscore biedt ondernemingen een standaardoplossing om snel kritieke stuurinformatie in het vizier te krijgen. EFM Software is Gold Certified partner van Microsoft.

Over VCD Business Intelligence
VCD Business Intelligence ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geïntegreerde managementinformatiesystemen en planning & budgetting- oplossingen in het hele land. Voor de realisatie hiervan wordt samengewerkt met diverse leveranciers van bron- en databasesystemen en de wereldwijde marktleiders op het gebied van rapportage en analyse: SAP BusinessObjects en QlikView.

VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep, een multidisciplinair ICT-bedrijf. VCD bestaat sinds 1977 en is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven in Nederland, dat zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer levert. In meerdere sectoren heeft VCD een sterke positie verworven, waaronder de gezondheidszorg, retail & logistiek, industrie, waterschappen en zakelijke dienstverlening. De VCD IT Groep heeft vestigingen in Groningen, Eindhoven en Delft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Niko Brouwer, directeur VCD Business Intelligence
06-50268637 / n.brouwer@vcd.nl

Alwin Peppelenbosch, directeur EFM Software
010- 43 02 52 / alwin.peppelenbosch@efmsoftware.com

Ingrid van Veen, adviseur marketing & communicatie VCD Business Intelligence
06-43071757 / i.vanveen@vcd.nl

VCD Business Intelligence B.V.

plaats:
Groningen
website:
www.vcdbi.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234