Radiospots Tom de Ridder teruggetrokken

De nadrukkelijke aanwezigheid van Tom de Ridder van MKB Brandstof wordt per direct onderbroken in verband met stemproblemen van de enthousiaste vertegenwoordiger. Kort voor het inspreken van nieuwe commercials moest hij zich afmelden. Op doktersadvies zal hij tot nader order zijn inmiddels landelijk bekende stem niet kunnen laten horen. MKB Brandstof zet de commercials met Tom de Ridder per onmiddellijk stop.

Ruud van Wijngaarden, woordvoerder van MKB Brandstof: "Tom is heel belangrijk voor ons, hij is in december en januari non-stop voor ons in touw geweest. Ondanks dat hij niet bij iedereen even geliefd is, weet hij op geheel eigen wijze onze tankpas bij ondernemers onder de aandacht te brengen. We hebben besloten om, bij wijze van erkenning van zijn rol, ook geen oude spots opnieuw in te zetten. Het is voor zijn omgeving al vreselijk wennen dat hij de komende tijd zal zwijgen, we willen het niet nog moeilijker maken dan het al is."

Het wegvallen van Tom de Ridder komt op een lastig moment, voor de campagne voor de nationale tankpas van MKB Brandstof is zijn stem juist in januari veel aanwezig. Dit omdat het traditioneel de maand is waarin veel ondernemers hun voornemen een tankpas aan te vragen uitvoeren. De radiocommercials werken steeds als reminder, tijdens en na het uitzenden van de spots is het effect direct zichtbaar op www.mkb-brandstof.nl.

Van Wijngaarden: "We zijn er wel een beetje stil van. We wensen Tom vooral veel beterschap en hopen dat hij snel weer opknapt."

Geplaatst in:

Meer informatie:

Ruud van Wijngaarden
Coördinator Communicatie
06 - 22 95 12 64
ruud@mkb-brandstof.nl

MKB Brandstof

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.mkb-brandstof.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234