Schaatsclinic Hein Vergeer verschoven naar 23 januari

Terwijl de reacties nog steeds een succes zijn voor de schaatsclinic van Hein Vergeer op de Reeuwijkse Plassen, druppelde vanmorgen het bericht binnen dat de kwaliteit van het ijs op maandag 21 januari te wensen over laat.

Daarom heeft de organisatie besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en de schaatsclinic twee dagen vooruit te schuiven naar woensdag 23 januari. Zelfde tijd (2 uur 's middags), zelfde plek (De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk).

Hein Vergeer over deze beslissing: 'Het is vervelend voor alle mensen die al een vrije dag of middag hebben opgenomen, maar we kunnen nu eenmaal het risico niet nemen.
Doordat de sneeuw is blijven liggen, gaat de ijsvorming langzamer dan verwacht. Daarnaast bestaat er geen mooiere locatie voor deze clinic, maar we hebben wel te maken met een enorm wateroppervlak, waardoor je extra voorzichtig moet zijn en de garantie moet kunnen geven dat het ijs overal even dik of in ieder geval overal even veilig is.'

Voor meer informatie over de gratis schaatsclinic:
Hein Vergeer: 06 551 044 44
Charlotte van den Brink: 06 113 501 01

Geplaatst in:

Voor meer informatie over de gratis schaatsclinic:
Hein Vergeer: 06 551 044 44

WelkomLife

plaats:
Reeuwijk

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234