Tunderwear compression socks voor sport en herstel

Compressie op kuitspieren stimuleert bloedsomloop en voorkomt blessures

Tunderwear compression socks zijn ontwikkeld om vermoeidheid te reduceren en de opname van zuurstof door het bloed te bevorderen. Tunderwear compression socks voorkomen verzuring van de benen en zorgen ervoor dat de spieren sneller herstellen.

Tunderwear compression socks ondersteunen het hele onderbeen, waardoor duursporten, zoals hardlopen, fietsen en triatlon veel langer zijn vol te houden in een hoger tempo. De geleidelijke druk van de Tunderwear compression socks op de kuitspieren stimuleert de bloedsomloop. Een efficiënte bloedcirculatie in de onderbenen zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en koolzuurgas. De benen verzuren daardoor minder snel, zodat Tunderwear compression socks het spierherstel na een zware training- of sportprestatie bevorderen. Tunderwear compression socks zijn daarom niet alleen ideaal bij trainingen en wedstrijden, maar ook tijdens de herstelfase.

Met Tunderwear compression socks voelen sporters de zekerheid van druk op de kuiten, de achillespees en de tibialis anterior (de spier aan de voorzijde van het onderbeen). Die druk neemt niet alleen het onzekere gevoel weg over het opspelen van oude blessures, maar voorkomt ook blessures, zoals kramp, zweepslag, een geïrriteerde peesplaat en shin splint (ontsteking van het scheenbeenvlies). Tunderwear compression socks dempen het effect van schokken op de spieren, aders en gewrichten en werken dus zowel curatief als preventief. De Tunderwear compression socks hebben stevige hiel- en teenstukken, die tegen stoten en wrijving beschermen.

Tunderwear Compression Socks zijn gemaakt van Dryarn, een innovatieve polypropyleen microvezel, sterker dan synthetische of natuurlijke vezels. De innovatieve microkanaaltjes zorgen voor een goede lucht- en vochtregulering, zodat er ook bij zware inspanning geen zweetgeur achterblijft. Dryarn is niet elektrostatisch, veroorzaakt geen allergische reactie en voelt warm en droog op de huid aan. Tunderwear compression socks zijn makkelijk aan en uit te trekken, comfortabel te dragen en bieden een aangename bewegingsvrijheid. Tunderwear compression socks zijn verkrijgbaar in onze webshop of in de betere sportwinkels.

info@tunderwear.nl tel. 0623566649

Tunderwear

plaats:
Een
website:
http://www.tunderwear.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234