Totospelers hebben blind vertrouwen in De Boer

Rijswijk, 18 januari 2013 - Komend weekend is Ajax de favoriet in de Klassieker tegen Feyenoord. Dit blijkt uit de quoteringen van Toto met 1,58 voor Ajax en 4,64 voor Feyenoord. Een groot verschil in quoteringen, wat voortkomt uit de sterke thuisreeks van landskampioen Ajax tegen Feyenoord. Ook de meerderheid van de Totospelers zet zijn geld in op winst voor Ajax. Van alle spelers zet 63% in op winst voor Ajax en een 22% zet in op winst voor Feyenoord.

Vanaf 2006 tot heden leverde de Klassieker in de Arena zeven keer winst op voor de Amsterdammers. Één keer werden de punten gedeeld (1-1) en dat was vorig jaar.
Saillant detail is dat Ronald Koeman als trainer tot nu toe niet wist te verliezen van Frank de Boer en zijn team. Twee keer werd er gelijk gespeeld en één keer leverde de Klassieker winst op voor Koeman en zijn mannen. Als speler stonden beiden coaches drie keer tegenover elkaar in een Klassieker. Die balans is met 3-0 in het voordeel van de Boer. Ajax verloor dit seizoen pas 1 wedstrijd in de competitie. Feyenoord daarentegen verloor al drie wedstrijden dit seizoen op vreemde bodem.

Toto spelen
Naast de Fulltime voorspelling is deze wedstrijd tevens te voorspellen als Handicap, Score en Halftime/Fulltime. Deze wedstrijd is ook als Toto Tip te voorspellen. Men kan voorspellen tot 5 minuten voor de wedstrijd. Toto spelen kan via de website www.toto.nl, mobiel via m.toto.nl of via de iPhone Toto app en in bijna alle tabak- en gemakwinkels in Nederland.

Toto hoofdsponsor Nederlands amateurvoetbal
Toto draagt jaarlijks een groot bedrag aan het amateurvoetbal af via de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). In 2012 doneerde Toto een recordbedrag van ruim 4,5 miljoen euro. Toto is een onderdeel van De Lotto, die sinds haar oprichting in 1961 meer dan 1,3 miljard euro aan de Nederlandse sport heeft afgedragen via het NOC*NSF. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting circa 500 miljoen euro afgedragen.

Roos Chaudron, telefoon: 070 - 32 16 321 / 06 - 57 93 85 34 of e-mail: chaudron@delotto.nl

De Lotto

plaats:
Rijswijk
website:
http://www.delotto.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234