Travel Cosmetics biedt oplossing voor vloeistofregels luchthavens

Nóóit meer gedoe op het vliegveld met vloeistoffen die niet mee mogen in de handbagage. Met dit doel voor ogen hebben een stel jonge en fanatieke ondernemers aan een concept gewerkt waardoor (zaken)reizigers de security-checks zonder problemen zouden kunnen passeren mét toiletartikelen in hun handbagage. Het resultaat is vanaf vandaag voor iedere reiziger beschikbaar: een compleet gevulde en goedgekeurde reistoilettas met mini-producten.

"Als ondernemers vliegen wij regelmatig voor zaken naar het buitenland. Tijdens deze korte trips reizen wij het liefst snel en flexibel alleen met handbagage, maar vanwege de strenge vloeistofregels op luchthavens zorgde dit altijd voor veel rompslomp en irritatie. Vaak kwam het tot overpakken van de toiletartikelen in plastic zakjes of zelfs het weggooien ervan. Daar moest gewoon een antwoord op komen!".

Het verlossende antwoord is een praktische webshop waar de reiziger eenvoudig zijn toilettas naar eigen wens kan samenstellen en deze binnen een dag thuis of op kantoor ontvangt. Travel Cosmetics biedt een assortiment met meer dan 100 verschillende mini verzorgingsproducten van A-merken voor haar, lichaam en handen.

"Het door ons bedachte concept is uniek en voorziet in een grote behoefte. Het is inmiddels al razend enthousiast ontvangen door grote fabrikanten als Unilever en Schwarzkopf en grote spelers in de reisbranche. Nu het tot uitwerking is gebracht, gaan wij zelf ook dankbaar gebruik maken van de toilettas van Travel Cosmetics!", aldus de trotse bedenkers van het concept.

Travel Cosmetics belooft wereldwijd de nieuwe vorm van snel reizen te worden, want met de compacte toilettas reist men voortaan lichter, sneller en een stuk goedkoper.

Meer info: www.travelcosmetics.nl

Kijk hier voor het beeldmateriaal:
https://www.travelcosmetics.nl/upload/overige/images/Toilettas-Mannen3.png

Meer info: www.travelcosmetics.nl

Voor nadere informatie en/of aanvullend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Jamie van der Zwan
Marketing Manager
T 035 - 692 66 69
E jamie@travelcosmetics.nl

Travel Cosmetics

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234