EHBO bij implementatie ingewikkelde werkkostenregeling

Het laatste keuzemoment voor werkgevers om over te stappen op de werkkostenregeling is met de jaarwisseling gepasseerd: vanaf 1 januari 2014 is de werkkostenregeling verplicht. Implementatie gedurende het lopende jaar is voor veel bedrijven genoodzaakt. Daarom organiseert BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers op 27 februari 2013 een bijeenkomst rond dit actuele maar ingewikkelde thema.

Henk van Keersop, Senior Tax Advisor bij PricewaterhouseCoopers, legt uit hoe de werkkostenregeling op slimme wijze kan worden geïmplementeerd, welke kosten in de vrije ruimte kunnen worden ondergebracht en hoe werkgevers bijvoorbeeld om kunnen gaan met de auto van de zaak en de studiekosten van werknemers.

BW7 adviseert werkgevers de huidige arbeidsvoorwaarden onder de loep te nemen om te bepalen welke vergoedingen en verstrekkingen zij op dit moment aan hun werknemers verschuldigd zijn. Doordat de werkkostenregeling een nieuw systeem van belastingheffing over vergoedingen en verstrekkingen met zich meebrengt, kan toepassing ervan tot extra belastingheffing leiden. Dit nadelige gevolg kan in een aantal gevallen teniet worden gedaan, door aanpassing van bepaalde arbeidsvoorwaarden. Maar kan dat zo maar? De gespecialiseerde arbeidsjuristen van BW7 gaan tijdens de bijeenkomst uitgebreid in op de (on) mogelijkheden van het wijzigen van arbeidsvoorwaarden en andere juridische consequenties, die de nieuwe werkkostenregeling met zich mee brengt. Daarnaast wordt de deelnemers een arbeidsjuridische update geboden, zodat zij weer op de hoogte zijn van de actualiteiten op arbeidsrechtelijk gebied.

De bijeenkomst vindt plaats op 27 februari 2013 in Het Corpac Huis te Tilburg van 15.00 uur tot 17.00 uur, met aansluitend een borrel. Deelname is gratis voor BW7-leden. Voor niet-leden bedraagt deelname Euro 95,-. Aanmelden via www.bw7.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Elly Huijs, telefoonnummer 0800-2974357 of info@bw7.nl.

Over BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers:
BW7 onderscheidt zich door (voor een laag tarief) veel praktische kennis via een internetportaal beschikbaar te maken voor de branche en ondernemer. Dat resulteert in een 24/7 te raadplegen online database met informatie voor werkgevers, antwoorden op veelgestelde vragen en voorbeeldmodellen. Bij meer individuele vragen kan gebeld worden naar de juridische helpdesk: laagdrempelig, persoonlijk, altijd bereikbaar en zonder extra kosten. Actualiteiten komen bovendien aan bod in nieuwsbrieven en themabijeenkomsten.

BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers

plaats:
Tilburg
website:
http://www.bw7.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234